10 X LEUKS VOOR AAN DE KINDERKAMER MUUR

lichtslinger

1. DE LICHTSLINGER

Een lichtslinger geeft een super gezellig licht, ‘instant gezelligheid’ dus op de kamer als je hem ophangt. Je kind kan er leuke foto’s of plaatjes aanhangen zoals je hier als voorbeeld kan zien.

Gek behang http::herligheder.blogspot.dk:2012:09:et-brnevrelse.html

2. OPVALLEND BEHANG

Met een opvallend behang verander je in een paar tellen de hele kamer. Je kan er ook voor kiezen maar een muur te behangen als je het te druk vindt. Leuk behang voor kinderen is er o.a. van de merken Ferm Living, Studio Ditte, Kek Amsterdam & Pimpelmees.

krijfbordmuur

3. KRIJTBORD MUUR

Heb je tekentalent dan kan je zelf een mooie tekening maken voor je kindje op een krijtbord muur. En anders laat je je kleine lekker zijn/haar gang gaan. Ben je er op uit gekeken dan is het binnen een minuut ook weer weg en teken je iets anders.

Je naam

4. NAAM OP DE MUUR

Dit leuke idee komt uit de VT Wonen. Je koopt de letters van de naam van je kind in piepschuim bij de Xenos bijvoorbeeld. Hangt ze op aan de muur en schildert de muur in een kleur naar keuze en je schildert de letters mee. Geeft een super mooi effect!

Magneten http::ohhappyday.com:2013:04:our-500-sq-ft-apartment-the-kids-room:

5. MAGNEET WAND

Koop magneetverf en verf dit bijvoorbeeld over een spiegel. Magneetverf zorgt dat het oppervlak magnetisch wordt. Koop leuke magneten en uren speelplezier gegarandeerd! Het ziet er nog origineel uit ook.

Muurschildering http::www.nytimes.com:interactive:2012:10:14:magazine:real-estate-envy-chain.html?_r=0

6. MUURTEKENING

Dit blijft een van mijn favo muren! Maak van een muur een echte eyecatcher door een mooie muurtekening of posterbehang. Bij de HEMA kan je ook van iedere foto behang laten maken. Zo wordt de kamer persoonlijk en anders dan anders.

muursticker http::lespetitesfusees.canalblog.com:archives:p10-10.html

7. DE MUURSTICKER

Een muursticker is een goedkope manier op de kinderkamer te veranderen. MIMI’Lou heeft o.a. veel verschillende leuke!

Plaatjes aan de muur http::www.kireei.com:la-habitacion-de-kenzipoo:

8. PLAATJES OP DE MUUR

Een andere goedkope manier is plaatjes uit tijdschriften of van Pinterest halen die je leuk vindt. Plak ze met gekeurd wasabi tape op de muur en klaar ben je.

Wandkast http::mokkasin.blogspot.it:2012:05:smart.html?spref=fb

9. WANDREK

Verzamel leuke items en stal ze uit op het wandrek aan de muur. Ben je uitgekeken op iets dan is de muur snel veranderd door er weer een andere ‘verzameling’ in te zetten.

smiley-bear-poster-citymom-desings-1

10. DE INGELIJSTE POSTER

Ja als je net je eigen poster lijn hebt gelanceerd dan is dit natuurlijk wel het aller leukste aan de muur! Deze Smiley Bear poster van CITYMOM Designs die je gewoon HIER op de website van CITYMOM kan kopen! YAY!

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

1 Reactie

  1. hadelijn

    waar heb je dat wandrek gekocht?
    ik wil er ook zo eentje ! 🙂

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *