10X INSPIRATIE VOOR EEN TE GEKKE KINDERBADKAMER

Fotocredits: Interior Junkie

Een badkamer speciaal voor de kinderen? Als je de ruimte hebt zeg ik; zorg voor een speciale kinderbadkamer in huis!

Van je eigen badkamer kan je dan een mini hamman maken, klinkt dat niet heerlijk. Van de badkamer voor je kinderen maak je echt een kinder walhalla. Hoe creëer je een echte kinderbadkamer? Bijvoorbeeld door een levensgrote Barbie op de muur? Of een aquarium door middel van het behang van Cole & Son.

Behang in de badkamer zorgt meteen voor een leuk effect!

In onze eigen badkamer voor de gasten en kinderen hebben wij een speels effect gecreëerd door het Acquario Behang op te hangen van Cole and Son. Het lijkt nu net een aquarium!

Sowieso is behang een aanrader om een kinderbadkamer mee aan op te leuken. Helemaal het behang van van Cole & Son. Ze hebben namelijk veel verschillende patronen in vele kleuren.

Het Palm en Woods behang is naast de vissen mijn favoriet. De kwaliteit van het behang is top en de ontwerpen zijn tijdloos waardoor je jarenlang kan genieten van het behang. 

Het Cole & Son Acquario Behang is een ontwerp van Cole & Son Studio en behoort tot de Fornasetti collectie. De collectie is een verzameling fantasievolle achtergronden uit de hand van het wonderbaarlijke kunstatelier Fornasetti, gecombineerd met het vakmanschap van de ontwerpstudio Cole & Son.

Een bad met kleine kindjes is een must!

Wat is handig om op te letten als je een badkamer voor kinderen maakt?
Het ligt er een beetje aan hoeveel ruimte je hebt. Maar stel je hebt de ruimte voor en een bad én een douche dan zou ik dat doen. Een bad is voor kleinere kinderen sowieso een must om te hebben. Een douche is fijn als ze iets ouder zijn. Helemaal mooi is als je twee douchekoppen kan plaatsen.

Één wastafel per kind!

Ook één wastafel per kind zou ik aanraden als je meerdere kinderen hebt en de badkamer. Zo krijgen je kinderen geen ruzie voor de wastafel of wie er aan de buurt is. En kan iedereen net zo lang zijn of haar haar kammen als dat nodig is! 

Gebruik niet speciaal maten voor kinderen

Maak de wastafels wel op een normale hoogte. Stel je hebt gasten dan is het fijn als zij de kinderbadkamer ook als gastenbadkamer kunnen gebruiken en zij niet een hele lage wastafel hebben. Gebruik de eerste jaren opstapjes zodat je kinderen erbij kunnen. Groeien je kinderen, kunnen ze op een gegeven moment weg en zijn de wastafels niet te laag. 

Stoere badkamer voor jongens
Heb je meisjes dan is deze roze badkamer te gek!
Of een badkamer met Barbie! fotocredits: interior junkie

Maak de badkamer in de stijl van je kinderen

Maak de badkamers helemaal in de stijl van je kids. Houden je dochters van Barbie? Zorg dan voor een barbie badkamer! Deze badkamer zag ik op de blog van Interieur Junkie, en die is toch waanzinnig!!!

LEES OOK: INSPIRATIE COLE & SON BEHANG VOOR DE KINDERKAMER.

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.