ARTE BEHANG OP DE KINDERKAMER

Een ding stond vast toen ik tijdens de verbouwing de kamer van mijn dochter (9) ging restylen; er komt volwassen behang! Wat trouwens ook vast stond, dat het behang van Arte moest zijn. Dit is namelijk mijn favoriete behangmerk. 

In deze blog zie je de foto’s van hoe de kamer is geworden. Ik ben zo blij met het resultaat. De reden dat ik voor een volwassen behang heb gekozen, en hier bedoel ik mee; een behang wat niet voor specifiek voor kinderen is gemaakt, is omdat ik het mooier en stoerder vind. Daarnaast is mijn dochter negen jaar, dus de kans dat zij op een kinderlijk behang over een jaar is uitgekeken, als ze een tiener is, is groot. 

Arte heeft een enorme keuze aan behang en is al jaren een grote favoriet van mij. De pure esthetiek – soms uitbundig, soms ingetogen – maakt van Arte’s muurbekleding een veelzijdig sfeerelement! 

Met Arte kan je alle kanten op; van edgy tot extravagant, van een klassieke tot exclusieve look. Geen Arte muurbekleding zonder inspirerende kleuren en intrigerende patronen. Deze dessins worden gerealiseerd dankzij diverse druk- en productietechnieken waarbij de inkt nog uitsluitend watergedragen is. Dit betekent dat voor het aanmaken van inkten of het reinigen van materiaal geen giftige en milieubelastende solventen nodig zijn. 

We hebben gekozen voor vinyl-muurbekleding. Dit sterke materiaal heeft een gemiddelde levensduur van 10 à 15 jaar. Het vervangen van muurbekleding omwille van beschadiging is daardoor veel minder aan de orde. Vinyl is op deze manier een duurzame en waardevolle oplossing voor muurdecoratie, en ook zeker in de kinderkamer een aanrader omdat hij slijtvast is! 

En natuurlijk een belangrijke vraag; welk type behang zit er op de muur bij Bobbi? Het is een samenwerking van Arte met Missiono Home, met het dessin Alps in de kleur 10212. 

PS In de hal hebben wij ook behang van Arte; Dessin Musa uit de collectie Selva in kleur 75005A en ook echt prachtig! 

Wil je meer foto’s van ons huis zien; check dan mijn instagrampagina: @citymom.interior

Foto’s gemaakt door Gertrude van de Berg

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.