INSPIRATIE VERSCHILLEND COLE AND SON BEHANG VOOR IN DE KINDERKAMER

palm jungle_Cole and Son

Palm Jungle behang Cole and Son

 

Wil je de babykamer of kinderkamer behangen?
Design behang geeft je baby en kinderkamer net een beetje extra karakter. Het geeft immers een leuke uitstraling en de mooie print van het behang zorgt direct al voor veel sfeer en gezelligheid. Een van mijn favoriete merken, die thuis ook aan mijn muur hangt is het behang van Cole and Son. Door de leuke prints perfect voor de kinderkamer! 

Duurzaam

Wil je de trend voor behang op de voet volgen, dan kies je voor duurzaam behang. Duurzaam behang wordt CO2-vrij geproduceerd. Het is biologisch afbreekbaar en toch heel sterk. Je herkent duurzaam behang aan het FSC-keurmerk. Behang met dit keurmerk bevat hout uit dat uit een bos wordt gehaald dat volgens strenge normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie wordt beheerd.

Zambezi Behang Cole and Son

Zambezi Behang Cole and Son

humming birds Cole ans Son

humming birds Cole ans Son

Print

Bedenk van tevoren of de print van het behang geschikt is voor de sfeer in de baby- of kinderkamer. Een drukke print op een wand kan een mooi effect hebben bij een sobere, simpele inrichting. Als de kamer echter al vol staat met verschillende kleuren en accessoires kan een drukke print al snel teveel van het goede zijn.  Behang dan 1 kant van de kamer wat ik in de kinderkamer van Bobbi & Fitz heb gedaan!

Met een zachte print kun je hier meer rust creëren. Voor de babykamer zijn veel motieven en prints verkrijgbaar. Combineer de verschillende prints uit eenzelfde collectie eens met elkaar voor een bijzonder maar toch op elkaar afgestemd geheel. Cole & Son heeft diverse prints dus er is voor ieder wat wils!

bomen behang Cole and Son

bomen behang Cole and Son

Trend

Op dit moment is het erg trendy om een kleur volledig door te voeren in het interieur. Hiervoor kies je dus voor kleuren uit dezelfde kleurgroep. In 2019 zijn daarbij pastelkleuren als oudroze, warm grijs heel populair. De jungle look is ook populair. Met een printcombinatie van vogels, bloemen en planten geef je de kinderkamer een stoere en hippe jungle urban look.

Acquario behang Cole and Son

Acquario behang Cole and Son

flamingos behang Cole and Son

flamingos behang Cole and Son

The Ardmore Collection Savuti Behang Cole and Son

The Ardmore Collection Savuti Behang Cole and Son

 

Op de laatste foto zit het Cole and Son Savuti Behang op de muur. Een van mijn favoriete van dit moment. En te gek voor de kinderkamer.

Makkelijk

Behangen kan een lastig klusje zijn, vooral als je behang met een print hebt die terugkomt. Je kunt de klus natuurlijk aan de vakman uitbesteden. Ga je zelf aan de slag, dan is het goed voor een behang van goede kwaliteit te kiezen zoals van Cole & Son. Hoe beter die kwaliteit, hoe makkelijker het zal gaan. Kies bijvoorbeeld voor vliesbehang. Je smeert bij vliesbehang niet de achterkant van het behang in, maar de lijm gaat direct op de muur. Vliesbehang scheurt niet zo snel en kan op de muur nog op de juiste plaats geschoven worden.

Zie hier ALLE prints van designer Cole & Son. 

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.