NIEUW: HIZI HAIR PRODUCTLIJN; MOM-MUSTHAVE!

Nieuw; Hizi Hair productlijn; mom-musthave

Ik schreef al eerder over mijn bezoek aan kapper Hizi Hair. Naast dat ik daar perfect geknipt en gekleurd ben hebben zij nog meer fijns! Namelijk een eigen Hizi Hair productlijn. De kappersketen heeft 3 eigen producten op de markt gebracht. Alle kennis van de afgelopen 35 jaar zijn in de producten gestopt. Je kan dus wel raden dat ze nogal goed zijn! Wat je kan verwachten in de nieuwe productlijn? Een shampoo en twee stylingproducten.

Ik denk dat ik dit niet meer aan jullie MOMs hoef te vertellen, maar de juiste producten maken het eenvoudiger om er elke dag mooi uit te zien. En is dat nou net wat wij moeders nodig hebben:op een sneller manier een goed resultaat halen! Want tijd, ja dat hebben we altijd te weinig.

Welke Hizi Hair producten zijn er?

1. Beach Spray

De Beach Spray is mijn persoonlijke favoriet en is een textuurspray waarmee je in een handomdraai een nonchalante look tot stand brengt die doet denken aan een dag op het strand. De zoutdeeltjes in de spray geven je haar volume.

2. Perfect Blonde

Ik verf mijn haar dus ik gebruik deze Perfect Blonde shampoo om alle geel- en warmtetonen uit mijn haar te houden en om een koele look te behouden. Daarnaast biedt de shampoo UV-bescherming in de zon.

3. The Shine

Deze gel brengt het haar soepel in model met een glanseffect. Wanneer The Shine wordt aangebracht op een natte coupe geeft het product extra glans waarmee een wetlook wordt gecreëerd.

De producten zijn in elke vestiging van Hizi Hair en in de webshop verkrijgbaar.

Over Hizi Hair

Hizi Hair is een kappersketen met ruim 60 kapsalons in Nederland. De ambitie is duidelijk: mensen mooier maken, letterlijk en figuurlijk. Hizi Hair staat voor persoonlijke aandacht voor een eerlijke prijs, met of zonder afspraak. De haarstylisten en kleurexperts hebben een grote passie voor het vak en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en behandelingen.

LEES OOK: KAPPER HIZI HAIR; ME-TIME + PERFECTE NIEUWE COUPE 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.