GRENZELOOS GEEL ‘LIMITLESS’ VAN HISTOR OP DE KINDERKAMER

GRENZELOOS GEEL ‘LIMITLESS’ HISTOR KLEUR VAN HET JAAR 2024

Bobbi wilde een nieuwe kleur op haar kamer. Ze koos voor de kleur van het jaar 2024 van Histor, genaamd Limitless! 

Trendwatchers van Histor signaleren ongekende verschuivingen op nagenoeg elk vlak. Vanuit die gedachte introduceert het verfmerk Limitless (PPG1091-3) als Kleur van het Jaar 2024. 

Dit grenzeloos geel komt uitstekend tot z’n recht als basiskleur, maar doet het net zo goed als ondersteuner van zowel warme als koele tonen. 

GRENZELOOS GEEL ‘LIMITLESS’ HISTOR KLEUR VAN HET JAAR 2024

Designexperts zijn het erover eens. De komende tien jaar staan in het teken van grote verschuivingen – van de manier waarop we werken tot hoe we communiceren, en van de manier waarop we voor onszelf zorgen tot hoe we ons digitale leven indelen. 

Annette Vraa, kleurexpert bij Histor: “Limitless geeft kleur aan die nieuwe tijd. Helder en intens genoeg om een power-kleur te zijn en tegelijkertijd mild, zodat het zich kan gedragen als neutral. Limitless werkt niet alleen goed met zwart en koper metaal, maar is minstens zo mooi met de up-trend gepolijste zilveren en bronzen finishes”.

LIMITLESS IN DE KINDERKAMER 

Door het 60-30-10-principe toe te passen – werken met een hoofdkleur (60%), een nuancekleur (30%) en een accentkleur (10%) – ontstaat een mooi evenwicht tussen muren, vloer of meubels, en accessoire. 

Op de kamer van Bobbi heb ik de hoofdkleur Limitless gecombineerd met de twee andere wanden in turquoise, de nuancekleur. En als accentkleur koos ik voor lila op het plafond. 

Limitless kan het interieur voorzien van een heldere en intense kracht of juist zacht zijn als neutrale toon. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Voor meer inspiratie met de kleur Limitless, check de website. 

GRENZELOOS GEEL ‘LIMITLESS’ HISTOR KLEUR VAN HET JAAR 2024

Over Histor

Histor is een authentiek Nederlands verfmerk uit 1949. Zij geven iedereen de kans om te starten met mooi maken. Van je huis je thuis te maken. Daarom inspireren ze om de perfecte sfeer te creëren. Helpen met het kiezen van de juiste kleur en verf voor het beste resultaat. 

www.histor.nl.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.