LODGER PRODUCTEN VOOR DE BABYKAMER

LODGER :: CITYMOM.nl 1 LODGER :: CITYMOM.nl 2 LODGER :: CITYMOM.nl 4LODGER :: CITYMOM.nl 6LODGER :: CITYMOM.nl 5LODGER :: CITYMOM.nl 7 LODGER :: CITYMOM.nl 9

De babykamer inrichten vond ik het leukste van mijn hele zwangerschap! De basis werd een fluweel vloerkleed in de kleur jade (dat is een soort groen) die nog van mijn oma was geweest. Ik vind het vloerkleed echt heel mooi en bijzonder natuurlijk dat het van mijn oma is geweest. Omdat het groen is, is het ook wel een leuke kleur voor een jongens babykamer. Daarbij paste de kleur mijn oude commode heel goed, die groenblauw was. Ik heb er als kind op gelegen en is nog van mijn vader geweest dus ook dierbaar. Het ledikantje is ook mijn oude ledikantje en zo was de kamer wel vol. Een muur had ik groen geverfd dus het leek mij leuk de accessoires ook in een groen kleur erbij te zoeken.

In mijn zoektocht kwam ik bij Lodger uit. Lodger kende ik van de hele fijne slaapzakjes maar Lodger bleek veel meer moois te hebben! Hoeslakens, dekens, aankleedkussenhoezen, alles heb ik daar in een kleur gevonden die bij de kamer van Fitz paste (daar de kleur Feather genoemd). Ze hebben nog veel meer kleuren natuurlijk! Het hoeslaken is gemaakt van hydrofiel (100%) katoen wat koel is in de zomer en warm in de winter. Het ledikantdeken is aan twee kanten te gebruiken en door de open breisels luchtdoorlaatbaar en in twee maten (75 x 100 of 100 x 150) verkrijgbaar. Bijpassend bij deze producten zijn nog diverse leuke andere items beschikbaar zoals hydrofiele slaapzakjes, speendoekjes, swaddles en swaddle clips. Wat de producten van Lodger uniek maakt is het feit dat alle producten gebreid in plaats van geweven worden. Hierdoor ademen de producten nog beter, voelen deze extra zacht aan (ook na veelvuldig wassen) en zijn de producten rekbaar en super absorberend. Perfect dus voor je baby en babykamer! Ook opzoek naar items om je babykamer mee ‘af te tunen’ check dan www.lodger.com.

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.