15X DE MOOISTE KINDERKAMERS VAN DIT MOMENT!

Dat was lang geleden, een inspiratieblog vol te gekke kinderkamers! Helemaal omdat ik het altijd een feest vind, om opzoek te gaan naar de mooiste kinderkamers en om die te delen.

Dus bijdeze ook meteen een voornemen, weer vaker kinderkamer blogs te maken. Mocht je nog naar meer inspiratie voor kinderkamers opzoek zijn, check vooral de andere KINDERKAMER BLOGS op CITYMOM.

Scrollend door alle foto’s hieronder nog een keer, valt mij vooral op dat de bedden echte cocoonen zijn, waar kids zich terug kunnen trekken. Ze komen allemaal over als een veilig nest. Heerlijn toch. Dat is immers wat kinderen willen.

En kijk ook even naar de plafonds van de kinderkamers, die doen in veel gevallen ook mee! Daar hou ik echt van, een geschilderd (of behangen) plafond. Daar creëer je meteen nog meer een cocon gevoel van in de kamer.

Mocht je trouwens opzoek zijn naar Interieur advies, voor je huis of voor je kinderkamer. Sinds dit jaar geef ik ook professioneel advies en ben ik ook interieur stylist! Super leuk om te doen. Voor meer info, check mijn bedrijf STUDIO VACAY daarvoor!

 

Ontwerp kamer: Studio Vacay

BLOG BY BETTINA

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.