10X DE MOOISTE IVAR IKEA HACKS

IVAR Ikea hacks

prettypegs

IVAR Ikea hacks

 

Omdat volgens mij niemand ooit genoeg heeft van de Ikea Hacks, deze keer de IVAR kast in the picture. Er is een complete IVAR-serie, maar de basic grenen kast is los te koop voor maar €59.95. Helemaal neutraal is het al een plaatje… Gehackt wordt hij nog leuker! 

Hij past helemaal binnen de trends van nu. Te gebruiken als commode, een kast op de grond, een kast aan de muur of als onderdeel van een walk-in-closet. Normaal loop je deze kast misschien voorbij, maar na het zien van deze hacks vast niet meer.

Ook heel leuk is dat je er losse pootjes aan kan toevoegen (te zien op een paar van de foto’s). Deze zijn bijvoorbeeld te koop bij www.prettypegs.com.

Veel shop- & knutselplezier!

WIL JIJ EEN PERSOONLIJK INTERIEUR ADVIES VAN BETTINA, KLIK DAN HIER VOOR MEER INFORMATIE!

LEES OOK:

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (2014) en tweeling Kodi & Nola (2017). Ik maakte een vreugdedans toen ik te horen kreeg dat ik mocht starten als blogger bij CITYMOM! Ik ben altijd een vlotte schrijver geweest, maar heb er te weinig leuks mee gedaan. Het is voor mij een uitdaging om onze kids centraal te stellen, zonder voorbij te gaan aan waar ik zelf van geniet. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.