ALTIJD EEN FEEST IN DE KINDERKAMER MET FERM LIVING BEHANG

Het behang van Ferm Living vind ik altijd een feest om naar te kijken. Het behang genaamd Terrazzo van Ferm Living in de kinderkamer van Bobbi is letterlijk & figuurlijk een feest, want op het behang zie je confetti & glitters!

Ferm Living behang is al jaren mijn lievelings designbehang voor de kinderkamer. 

Bobbi en Fitz slapen sinds een tijdje samen op een kamer in een stapelbed. Ik zocht daarom naar een behang wat leuk staat op een kamer die een jongen en meisje delen. Het moest dus een behang worden dat in meerdere kleuren leverbaar is. 

Niet te girl, niet te stoer. Voilà; het Ferm Living behang en dan de Terrazzo versie heeft het allemaal. 

De ene muur hebben we behangen met de roze versie van het Terrazzo behang en de andere kant van de kamer hebben we de muur met de grijs versie behangen. Zo blij met het resultaat geworden. Zo is het echt een jongen en een meisje kamer geworden! Helemaal hoe ik het in mijn hoofd had! 

Ferm Living is een populair Deens merk, opgericht door Trine Andersen. Ze maken de mooiste designaccessoires voor volwassenen en kinderen. Gekenmerkt door vrolijke kleurcombinaties in combinatie met natuurlijke tinten.

Ze begonnen ooit met behang maar nu kan je er alles vinden; lampen, kussens, dekbedovertrekken. Voor kinderen is er afgelopen zomer ook een meubellijn bijgekomen met onder andere een bureau, bankje en stoelen.

Ferm Living Behang kinderkamer
roze versie Ferm Living behang

Hou je een beetje van grafisch behang dan is het Terrazzo behang echt iets voor jou. Maar is het niet jouw ding dan kan ik wel de nieuwe webshop van MisterDesign aanraden. MisterDesign heeft een nieuwe webshop gelanceerd; Coloredwalls. Op Coloredwalls vind je luxe behang van kwaliteitsmerken,  waar ze ook gewoon wit behang verkopen! 

Grijze versie Ferm Living behang

Verder kan je in de kinderkamer van Bobbi en Fitz een op maat gemaakt bed vinden. Daar schreef ik al eerder een blog over. Het mooie bureau is van Lemodi. Stoeltjes van Vitra. Hun speelgoed bewaar ik in een vintage kist, gekregen op onze love party. 

Op de muur de naam van Bobbi in Neon Letters, gekocht bij Frozen Fountain. De lamp is vintage, nog van mijn oma geweest. De zitzak is van Roommate.  Het kleed is een eigen ontwerp The Van Rug die ik verkoop via mijn webshop STUDIO VACAY. 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.