12X DE LEUKSTE SPEEL / SLAAPKAMERS

Deze tien kinderkamers zijn allemaal zo ingericht dat ze perfect zijn om in te spelen! Woon je wat kleiner dan is het sowieso fijn om in de kinderkamer ook een speelplek te creëren. Op die manier hou je meer ruimte over in de woonkamer.

Daarnaast is het fijn om een speelplek in de kinderkamer te maken, zodat kinderen daar ook kunnen spelen. Stel je hebt visite, of er komen vrienden eten, dan kan het soms zo druk worden met kids erbij, dat het lekker is, als de kinderen kunnen spelen in een andere ruimte.

Of momenteel met Corona en je thuis werkt. Hoe fijn is het dan, dat jij aan in alle rust aan de keukentafel kan werken!

Is de kinderkamer niet heel groot, dan is het een goed idee om een hoogslaper te kopen. Dan kan je onder het bed een gezellige speelplek maken.

Speelkamer leuk inrichten

Er zijn allerlei manier om de speelkamer leuk in te richten. Denk aan een klimmuur, en wellicht een beetje extreem, maar op de foto hierboven zie je een glijbaan! Een huisje bouwen in de kamer is ook leuk, of een bed met daaronder gordijntjes.

Voor een speelseffect kan je kiezen voor een kleurrijk behang op de muur. En vergeet ook de raamdecoratie niet! Daarmee kan je een kinderkamer net die extra touch geven. Zie bijvoorbeeld de kamer hierboven, waarin het geel van de glijbaan, terugkomt in de gordijnen. En dat kan je ook doen met bijvoorbeeld een gekleurd bed of muur, in dezelfde kleur als de raamdecoratie.

 

AD
@ohlaLot

LEES OOK: TIPS VOOR 2 KIDS OP 1 KAMER; MAAR WEL BEIDE EEN EIGEN SFEER

 

BLOG BY BETTINA @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.