10 X IKEA KALLAX HACKS

10 x IKEA KALLAX hacks

crate en kids blog

10 x IKEA KALLAX hacks

homedit

10 x IKEA KALLAX hacks

hometalk

10 x IKEA KALLAX hacks

ikeahackers

10 x IKEA KALLAX hacks

ikeahackers

10 x IKEA KALLAX hacks

Limmaland

10 x IKEA KALLAX hacks

mommadesign

10 x IKEA KALLAX hacks

roomed

10 x IKEA KALLAX hacks

mums grapevine

10 x IKEA KALLAX hacks
Ik heb al verschillende blogs geschreven over IKEA hacks, o.a. over de Stuva, en was aan het bedenken welke ik nog miste. Dat was natuurlijk de bekende KALLAX kast van de IKEA, op elke kidskamer staat er bij ons één. Wel in een vrolijk kleurtje natuurlijk (rood & geel).

De KALLAX kast is de vervanger van de bekende EXPEDIT kast van vroeger. Hij is trouwens t/m 9 juli nun in de aanbieding bij IKEA, dus sla meteen je slag! Vrijwel hetzelfde, maar de planken zijn een paar cm. smaller gemaakt. An sich is de kast al erg praktisch én leuk door de vele verschillende kleurtjes. Daarnaast ook nog eens zeer betaalbaar natuurlijk, het blijft IKEA!

LEES OOK: 8 X IKEA HACK; BOEKENPLANK VAN KRUIDENREK

Het wordt uiteraard met name gebruikt door de bekende bijpassende bakken/dozen/deurtjes/laadjes erin te plaatsen. Maar als je goed op internet rond struint, kom je erachter dat je veel meer kan met deze kast dan alleen dat. Aangezien ik graag op internet rondstruin, heb ik voor jullie 10 te gekke KALLAX hacks op een rijtje gezet!

In een creatieve bui heb je sommige hacks zelf zo in elkaar gezet! Wil je het simpel houden? Er zijn ook veel stickers verkrijgbaar om IKEA meubels simpel te hacken. Limmaland verkoopt deze bijvoorbeeld op Etsy. Soms vrij prijzig, maar je hebt wel meteen een groots effect!

Zelf het houten speelhuis bouwen? Check hier de uitleg via Ikeahackers.net Hoe je zelf de commode maakt lees je op roomed. 

LEES OOK;

 

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH @maartjeisblond

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax van 2 jaar en onze pasgeboren tweeling. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.