JE IKEA MEUBELS PIMPEN LUKT PERFECT MET DEZE STICKERS

Tijdens een van mijn favoriete bezigheden, het spotten van nieuwe IKEA hacks, kwam ik deze 2 te gekke shops met stickers tegen op Etsy! De shop Stickers Coloray en de shop Locco Stickers. Bij beide shops zijn er fantastisch veel mooie stickers te vinden! Serieus, ik raakte niet uit gekeken en wilde in een vlaag ALLES in huis pimpen met die stickers.

Ze hebben stickers voor tegeltjes, trappen, muren (check ook de prachtige stickers met bergen bij StickersColoray), maar ook voor diverse IKEA meubels zoals de bekende KALLAX kasten, het KURA bed en het kinderkeukentje. Nog nooit was het zo gemakkelijk om je huis en je IKEA meubels te pimpen! Het fijne van stickers is dat je ze zelf zo weer kunt verwijderen/vervangen.

Bekijk de foto’s met voorbeelden hierboven en probeer de kooplust te weerstaan… StickersColoray komt vanuit Polen en LoccoStickers uit Tsjechië. Bij beide zijn de verzendkosten naar Nederland € 12,87. Bij beide zijn de recensies erg lovend.

Als je dan toch rond aan het zoeken bent bij deze Etsy shops, bekijk dan ook meteen de andere shops van dezelfde eigenaresse van StickersColoray. Zo heeft de shop KidsColoray diverse soorten behang om geen genoeg van te krijgen.

MEER IKEA HACKS? LEES DAN OOK: 

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH @maartjeisblond

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax van 2 jaar en onze pasgeboren tweeling. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.