12 X ZO BERG JE KLEDING OP IN DE KINDERKAMER

de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-12 de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-11 de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-10 de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-9 de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-8 de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-7 de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-6 de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-5 de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-4 de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-3 de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-2 de-leukste-manieren-om-kleding-op-te-hangen-in-de-kinderkamer-1

Opruim/organiseer struggles als het om spullen van de kids gaat, wie heeft ze niet? Die enorme lading kinderkleding bijvoorbeeld, (want die hebben we volgens mij allemaal) moet ergens blijven! Wellicht heb jij hier een prachtige kast voor waar je alles netjes in kunt wegleggen en in kunt ophangen. Maar misschien heb je een kleine kinderkamer en moet je creatief met de ruimte omgaan of hou je gewoon van anders dan anders?

Er zijn genoeg oplossingen te bedenken om de kleding op te bergen. Ik laat je de wat alternatievere manieren zien van een “kledingkast.” Denk bijvoorbeeld aan een boomstammetje waar je kleding aan kunt ophangen of aan een meer industriële manier met een stijgerbuis. Kijk eens met andere ogen naar de kinderkamer en maak bijvoorbeeld van het loze inhammetje in de ruimte een plek om kleding op te bergen. Het vergt soms een beetje creativiteit en handigheid, maar dan heb je ook wat!

Ik hoop dat ik je kan inspireren en ben daarnaast heel benieuwd hoe jij de kleding van je kids opbergt! Heb jij hier ook een originele manier voor gevonden?

BLOG BY JORINDE VAN ‘T ZELFDE  @LAMEMECHOSEBLOG 

Mijn naam is Jorinde van ’t Zelfde, ik ben 31 jaar en de trotse mama van Mees van 3 jaar. Een heerlijke, vrolijke, nieuwsgierige maar ook eigenwijze peuter! Samen met Mees en mijn vriend woon ik in het gezellige en bourgondische Breda; “de parel van het zuiden!” Na jaren in de zorg te hebben gewerkt met kinderen, besloot ik bijna een jaar geleden om het roer compleet om te gooien. Ik wilde mijn hart volgen, doen waar ik blij van word en van mijn blog mijn werk maken. Naast bloggen over beauty, fashion en lifestyle op mijn website lamemechose.nl en mijn social media kanalen, schrijf ik teksten en regel ik de social media voor bedrijven. Ik kan je vertellen: ieder dag doen waar je écht blij van wordt is zó fijn!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.