14X STEENGOEDE STUVA IKEA HACKS

livethemma.ikea.se

livethemma.ikea.se

knippie.nl

knippie.nl

ikea

ikea

ikea

ikea

homease.nl

homease.nl

behangfabriek.nl

behangfabriek.nl

avenuelifestyle.com

ittledeer.nl

ittledeer.nl

Ikea

Ikea

Mommo Design

Mommo Design

Mommo Design

Mommo Design

Mommo Design

Little Deer Living

Little Deer Living

Jose Russchen

Jose Russchen

Eigenlijk vind ik dat iedereen iets van het bekende Stuva-systeem in huis moet hebben. Het heeft een simpel, maar fris design. Het is niet duur (vanaf €59.95), het heeft veel opbergmogelijkheden die we altijd tekort komen en de mogelijkheden voor een IKEA HACK zijn ontelbaar!

De meeste bekende is het pimpen van het opbergbankje, maar er zijn ook zeker veel mogelijkheden met de kledingkasten en de hoogslapers. Met een beetje creativiteit of een fijn voorbeeld van Pinterest maak je van je huiskamer of kinderkamer een te gekke plek! Check de 14 voorbeelden voor meer inspiratie.

MEER IKEA HACKS? LEES OOK: 10 TE GEKKE IKEA HACKS VOOR KINDEREN

 

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (2014) en tweeling Kodi & Nola (2017). Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.