fbpx

8 X IKEA HACK; BOEKENPLANK VAN KRUIDENREK

8 X IKEA HACK BOEKENPLANK VAN KRUIDENREK Bekvam 8 X IKEA HACK BOEKENPLANK VAN KRUIDENREK Bekvam 7 8 X IKEA HACK BOEKENPLANK VAN KRUIDENREK Bekvam 6 8 X IKEA HACK BOEKENPLANK VAN KRUIDENREK Bekvam 5 8 X IKEA HACK BOEKENPLANK VAN KRUIDENREK Bekvam 4 8 X IKEA HACK BOEKENPLANK VAN KRUIDENREK Bekvam 3 8 X IKEA HACK BOEKENPLANK VAN KRUIDENREK Bekvam 2 8 X IKEA HACK BOEKENPLANK VAN KRUIDENREK Bekvam 1

 

Het BEKVÄM kruidenrekje van IKEA koop je online voor €3.99 en voor dat geld kan je dus heel easy zelf een boekenrek maken voor op de kinderkamer! Ik vind dit persoonlijk een van de leukste IKEA Hacks die er zijn en wellicht ook de makkelijkste! Enige wat je hoeft te doen is hem in de muur schroeven. Oh en ik elkaar zetten natuurlijk, het blijft IKEA!

Wil je meer IKEA HACKS? Lees dan ook: 10 TE GEKKE IKEA HACKS. 

7 Reacties

 1. Caroline

  Ah ja de rekjes. Heb ze zelf ook. Blijft easy en leuk. Misschien wel handig om ook even te vermelden dat het eerste beeld geen IKEA hack is. Dat is van het Australische merk The Timba Trend.

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Caroline, dank je wel voor je toevoeging! Leuk, dat wist ik niet!

   Antwoord
  • Bettina

   bij de IKEA….

   Antwoord
 2. Claudia

  Zijn ze daar in alle kleuren? Op internet namelijk alleen houtkleurig..

  Antwoord
  • Bettina

   nee ze zijn alleen houtkleurig, je kan ze zelf in alle kleuren schilderen!

   Antwoord
 3. Anneloes

  Ik wil ze graag aan de kast bevesitgen maar daar kan niet in geboord worden volgens mij omdat het niet massief hout is, het is ook een ikea kast (stuva) VOLGENS MIJ IS DAT BEST DUN HOUT MET EEN PLAKLAAG EROM HEEN.

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *