DE MOOISTE KINDERKAMERS OP INSTAGRAM VAN JANUARI

De aller mooiste kinderkamers die we deze maand op Instagram hebben gevonden, zien jullie in deze blog! Wat is Instagram toch een grote inspiratiebron.

Ik zie heel veel mooie kinderkamers, alleen de allermooiste halen het in deze blog! Klik vooral ook even op de accounts die onder de foto’s staan in deze blog. Daar heb ik de foto’s vandaan en op die manier kan ik jullie hopelijk ook weer inspireren met mooie nieuwe accounts. Twee vliegen in één klap!

Volg jij CITYMOM al op Pinterest? Op het bord coole kinderkamers staan meer dan 3.700 kinderkamers en op het bord coole babykamers bijna 1500 babykamers.

Mijn ontdekking van deze maand waren de mooie kinderkamers van @bilinga_beach_abodes check even dit account want het hele huis is echt heel tof!

Welke kinderkamer op instagram van deze maand is jouw favoriet?

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.