7X FAVORIETE KINDVRIENDELIJKE KOFFIETENTJES IN BARCELONA

7X FAVORIETE KINDVRIENDELIJKE KOFFIETENTJES IN BARCELONA

Debby woont al jarenlang in Barcelona en haar kids (2 en 3 jaar) zijn Spaans met een Nederlands uiterlijk. Als MOM vindt zij het natuurlijk ook fijn om af en toe ergens lekker een koffie of kopje thee te gaan drinken. Graag deelt zij haar favoriete koffietentjes in haar stad, waar kids ook welkom zijn. Meer over Debby kom je trouwens te weten op haar blog www.barcelonamom.com waar zij onder andere nog meer tips deelt voor een bezoek aan Barcelona (met kids).

Om te voorkomen dat je vreemd wordt aangekeken als je een koffietentje met kinderen binnen stapt, of dat er geen ruimte is voor de kinderwagen, is het fijn om te weten dat er ook kindvriendelijke koffietentjes door heel Barcelona te vinden zijn.

1.Cocoa BCN

Vlak bij de Sagrada Familia vind je Cocoa BCN, een koffietentje dat zichzelf duidelijk als kindvriendelijk omschrijft. Hier kun je genieten van een gezellige sfeer, gezond eten en kunnen de kids verschillende hoekjes ontdekken om te spelen.

cocoabcn.com

2. Pudding Cafe

In het centrum van Barcelona vind je Pudding Cafe. De hele inrichting is op kinderen afgestemd, het lijkt bijna wel op een circus. Je vindt er ook allerlei tafelspellen en boeken waarmee de kids zich kunnen vermaken.

puddingbarcelona.com

Cafè Godot Barcelona

Cafè Godot Barcelona

3. Cafè Godot

Cafè Godot vind je in de wijk Gràcia en hier kun je terecht voor een heerlijke brunch in het weekend of doordeweeks bijvoorbeeld een lunch. Er is een speciaal hoekje voor kids ingericht: Mini Cafè Godot, zodat zij fijn kunnen spelen terwijl jij rustig een kopje koffie drinkt.

cafegodot.com

4. Petit à Petit Cafe

Nog een plek in de wijk Gràcia waar je lekker koffie kunt drinken en je kids welkom zijn is Petit à Petit Cafe. Houd er wel rekening mee dat dit café op zondag gesloten is en doordeweeks maar tot 6 uur open is. Voor Spaanse begrippen sluiten zij vroeg.

petitapetitcafe.business.site

5. DAScafeBCN

In de wijk PobleNou kun je binnenstappen bij DAScafeBCN. Hier hebben ze ervoor gezorgd dat er voldoende ruimte is voor kids om zich ook te vermaken, zodat je gezellig met de hele familie buiten de deur koffie kunt drinken.

dascafebcn.com

elpativerd barcelona


El Pati Verd

6. El Pati Verd

Als het mooi weer is, wat in Barcelona eerder regel dan uitzondering is, en je bent op zoek naar een koffietentje met een tuin waar kinderen kunnen spelen, dan moet je bij El Pati Verd in de wijk Sants zijn. Binnen is een hele speelhoek voor kids ingericht en buiten kunnen ze, omringt door bomen, heerlijk spelen.

elpativerd.com

7. SandwiChez

Door de hele stad kun je ook genieten van een koffie bij SandwiChez. Je herkent deze koffietentjes aan de grote ramen en felgekleurde kozijnen – iedere locatie is in een andere kleur geschilderd. Geniet van een koffie terwijl de kids druk zijn met de aangeboden kleurplaten en krijtjes. Er zijn ook kinderstoelen voor de allerkleinste van de familie, zodat iedereen samen aan een tafeltje kan zitten.

LEES OOK:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.