NAAR ZUID-FRANKRIJK? OVERNACHT ONDERWEG BIJ HOTEL LE BARN

Hotel Le Barn Frankrijk

De zomervakantie is van start gegaan en de weg naar het zuiden kan een flinke rit zijn. Niet alleen jijzelf maar ook de kids en de hond zien het waarschijnlijk niet zitten om een dag (of nacht) door te tuffen naar de eindbestemming. Hotel Le Barn is een ideale plek als tussenstop om een nacht te logeren (of zelfs twee!). Waarom, dat vertellen we je in deze blog! 

Le Barn lig in de buurt van de snelweg

Voor een ideale tussenstop wil je niet uren omrijden. In de ideale situatie ligt de tussenstop op maximaal 20 minuten rijden van jouw route. Le Barn ligt op maar 6 minuten rijden van de Franse autoroute A10. Extra pluspunt: Parijs laat je alvast lekker achter je.

Er zijn eelektrische laadpalen aanwezig

Herkenbaar? Stress om op tijd de auto op te laden en of de laadpaal het wel doet.  Le Barn biedt 3 laadpalen voor gasten aan. De tijd dat jij geniet in het restaurant of een nachtje slaapt is jouw batterij én die van je auto weer helemaal vol. Tip: geef bij je reservering alvast door dat je gebruik wil maken van een laadpaal. 

Honden zijn welkom!

Ook tijdens de vakantie wil je natuurlijk niet zonder je trouwe viervoeter. Bij Le Barn zijn ze dol op honden. Om die reden rekenen ze geen extra kosten voor het verblijf van jouw honden. De zwarte labrador en huishond Sailor is altijd in- en om Le Barn te vinden.

Hotel Le Barn Frankrijk

Le Barn ligt midden in de natuur

Na een aantal uur in de auto is niets zo fijn als uitstappen op een plek midden in de natuur. Natuur en groen heeft een bewezen effect op ons welzijn. Le Barn ligt op het landgoed van paardenstoeterij Le Cense, een terrein van niet minder dan 200 hectare groot. Het geheel is omgeven door het beschermde natuurpark Haute Vallée de Chevreuse.

Er is een goed restaurant aanwezig 

Kinderen op bed en jij met babyfoon aan tafel voor een geweldig diner. Goed en lekker eten is van groot belang en vooral tijdens de vakantie. Bij Le Barn gaat kwaliteit boven alles. De meeste producten komen uit de biodynamische moestuin van Le Barn zelf. 

Hotel Le Barn Frankrijk

LEES OOK: HOTEL LE BARN IN FRANKRIJK, SUPER VEEL LEUKE ACTIVITEITEN VOOR DE KIDS

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.