WEBSHOP LITTLE GIGGLE; MET KINDERKLEDING MERKEN DIE JE MISSCHIEN NOG NIET KENT

Little Giggle Webshop | CITYMOM.nl 1

Little Giggle Webshop | CITYMOM.nl 1

Shirt van A monday in Copenhagen

Little Giggle Webshop | CITYMOM.nl 1

Broek van Papu

 

Opeens was ie daar; een super leuke nieuwe webshop; Little Giggle die mijn aandacht trok! Want niet alle kinderkleding merken kende ik, en dat komt niet vaak voor! Yay, een nieuwe webshop met nieuwe merken. Daar moest ik meer van weten!

Wie zit er achter Little giggle?! Dat blijkt Jeltje Rinzema te zijn! Een enthousiaste vrolijke en een tikkeltje eigenwijze, creatieve bezige bij. Gek op kinderen, mode, fotograferen. Zie voor haar portretfotografie ook: www.jeltjerinzema.nl

Jeltje is ook vooral de trotse mama van twee heerlijke kinderen waar het nooit saai mee is. Thijs: de ontdekker en Fien: de lieve, grappige kletskous. Gek op dansen, rokjes en roze met glitters.
Sinds zij deze twee kids heeft is ze, waarschijnlijk net als alle andere MOMS, anders gaan winkelen en kwam zij vooral met kinderkleding thuis.

exclusieve kinderkleding

Helemaal in de exclusieve kinderkledingwinkels voelt Jeltje zich als een kind in de speelgoedwinkel! Toen zij in 2016 de zomerperiode in precies zo’n kinderkledingwinkel had gewerkt wist ze het zeker; “hier wil ik meer van, veeeeel meer”.

Little Giggle Webshop | CITYMOM.nl

Super cute hempje van Sproet & Sprout

 

Zelf op inkoop gaan en collecties samen stellen, verschillende stylen mixen en tot unieke combinaties komen, complete fotoshoots regelen en fotograferen om promotiemateriaal te maken voor social media… Dingen waarvan zij veel energie krijg. Zoveel energie wat er echt uit moest waardoor zij deze droom in december 2018 omgezet heeft in werkelijkheid; en die werkelijkheid heet Little giggle!

Jullie moeten echt snel een kijkje gaan nemen in deze webshop als je opzoek bent naar unieke kinderkleding! De merken zijn te gek;

* Papu,

* A monday in Copenhagen,

* Molo,

* Mouse in a house (per AW19),

* Fresh dinosaurs (per AW19),

* Play up,

* Wauw Capow,

* Bandy Button,

* Mp Denmark (moet ik nog items van selecteren),

* Little Hedonist,

* Sproet en Sprout.

De merken zijn gekozen omdat het geen standaard kledingstukken zijn, maar unieke en creatieve duurzame kleding stukken. Elk kind uniek gekleed op een eigen wijze, ik hou er van!

www.littlegiggle.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

2 Reacties

 1. Julia

  Ik wil zulke schoenen voor mijn zoon. Waar kan ik ze kopen?

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Julia, ik heb de reebok gympen gekocht bij Store of Daydreams. Groeten, Bettina

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.