4 X BABY SHOE NEWS

1. Donsje

Donsje X TheFashionGuitar

Charlotte Groeneveld is de oprichtster van THEFASHIONGUITAR, een van werelds grootste mode blogs. Charlotte woont samen met haar man en twee kindjes James en Stella in New York. Donsje ken je waarschijnlijk al als een van de mooiste babyschoentjes die van Tokyo, Parijs tot Londen verkocht worden in cenceptstores en mooie warenhuizen. Donsje en TheFashionGuitar hebben samen de Pina Star Booties ontworpen. De Pina star booties zijn stoere maar ook hele cute schoentjes en verkrijgbaar in diverse zomers kleuren voor jongens & meisjes van 0 tot 2 jaar.

2. Oaties

 

 OATies

OATies zijn ‘s werelds eerste 100% biologisch afbreekbare, non-toxische babyschoentjes die bloeien. Als de schoentjes te klein worden, kun je ze planten met twee zaadjes waar een levensboom voor de baby uit zal groeien.Ze zijn gemaakt van natuurlijke, biologisch afbreekbare materialen zoals GOTS gecertificeerd katoen, biologisch hennepkanvas en vlas linnen. De bloemzaadjes zitten verwerkt in het zooltje. Extra boomzaadjes worden in een envelopje bijgeleverd waaruit de Pinus Pinea groeit. Een sterke pijnboom die in bijna heel Europa kan groeien. Verkrijgbaar in 1 maat. Maximaal draagbaar tot maat 20. Verkrijgbaar bij Mini Chi Chi.

Bailarinas-varios

Pajarato

Pajarato zijn handgemaakte ballerina’s voor de allerkleinste en is de nieuwste ontdekking van CITYMOM. Ze komen uit Spanje en helaas is hun website alleen in het Spaans maar wij vinden ze zooooooo cute dat we ze jullie niet wilde onthouden.

3. First Baby Shoe

First Baby Shoe

First Baby Shoe is een merk uit Polen gemaakt voor mensen die van een uitdaging houden! Je kan namelijk zelf de eerste baby schoentjes voor je kindje maken. First baby shoe geloofd dat het maken van een schoen en mooie uiting van liefde kan zijn omdat het tijd en passie vergt. Wat wel zeker is, is dat je een uniek paar hebt en dat je zelf schoenen gemaakt hebt!

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.