LE OLIVE; GEPERSONALISEERDE PYJAMA’S OOK VOOR KIDS!

Le Olive verovert de wereld met gepersonaliseerde kimono’s, badjassen, pyjama’s en accessoires. Ze hebben ook een kindercollectie zodat je kan twinnen met je dochter!

Le Olive werd in 2018 opgezet door Lena Cobelens die tijdens haar eerste zwangerschap op zoek was naar gepersonaliseerde kimono’s, maar deze niet kon vinden. Daarom besloot ze Le Olive op te richten, vernoemd naar haar dochter Olivia.

Le Olive begon met kimono’s, maar groeide al snel uit tot de marktleider in gepersonaliseerde lounge- en sleepwear. De collectie – die uitsluitend online te koop is – wordt in meer dan 55 landen geleverd.

Gepersonaliseerde lounge- en sleepwear

Le Olive verkoopt naast kimono’s nu een uitgebreide collectie lounge- en sleepwear – waaronder badjassen, pyjama’s met bijpassende slaapmaskers en mondmaskers – die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden met een geborduurde tekst. Naast deze collectie is er ook een uitgebreide kindercollectie. En dat is dus het leuke; dat je nu kan twinnen met je dochter in een Le Olive pyjama!

Kimono’s, badjassen, pyjama’s & accessoires

De kimono’s en pyjama’s worden gemaakt van 97% polyester en 3% stretchmateriaal. Dit geldt ook voor de glitterkimono’s, maar deze zijn net even anders geweven en zijn aan de binnenkant gevoerd.

De badjassen worden gemaakt van 300gr fleece en zijn daardoor heel zacht en warm. Alle kimono’s en badjassen kunnen zowel op de voor- als achterkant geborduurd worden met een gepersonaliseerde tekst in een kleur naar keuze in het eigen atelier van Le Olive, de pyjama’s alleen op de borst.

Prijzen: Kimono’s vanaf €39.95 | Badjassen (uniseks) vanaf €54.95 | Pyjama’s vanaf €49.95 | Slaap- en mondmaskers vanaf €14.95

Kindercollectie: Kimono’s vanaf €24.95 | Badjassen (uniseks) & Pyjama’s vanaf €29.95

Personalisatie: Een borduring op de voorkant kost €9.95 en €4.95 voor de mondmaskers, een borduring op de achterkant €19.95.

www.le-olive.com

IF YOU LIKE IT, PIN IT

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.