HET NIEUWSTE FERM LIVING BEHANG IN DE KINDERKAMER VAN BOBBI

Ferm Living Behang kinderkamer Ferm Living Behang kinderkamer Ferm Living Behang kinderkamer Ferm Living Behang kinderkamerFerm Living Behang kinderkamer Ferm Living Behang kinderkamer Ferm Living Behang kinderkamer Ferm Living Behang kinderkamer Ferm Living Behang kinderkamer Ferm Living Behang kinderkamer

Wat een feest het nieuwe behang genaamd Terrazzo van Ferm Living in de kinderkamer van Bobbi! Letterlijk & Figuurlijk want op het behang zie je confetti & glitters! ferm LIVING behang is al jaren mijn lievelingsbehang voor de kinderen. 

Op de kamer van Fitz hangt het ook, wit met pijltjes. Al een tijdje zocht ik naar iets leuks voor Bobbi. De kamer van Bobbi bestond namelijk uit twee kleuren en op 1 kleur was ik wel een beetje uitgekeken, die zat al 5 jaar erop. De andere kleur, roze was nog steeds mooi. Het moest dus een behang worden wat bij de kleur van haar muur paste. Het moest een beetje girly zijn, maar toch stoer. Voilà; het Terrazzo behang van ferm Living heeft het allemaal. Zo blij met het resultaat geworden. Het is best een beetje een druk behang, dus ik vind het wel leuk dat er een deel van de kamer behangen is, en een deel van de kamer nog een egale keur heeft.

Ferm Living is een populair Deens merk, opgericht door Trine Andersen. Ze maken de mooiste designaccessoires voor volwassenen en kinderen. Gekenmerkt door vrolijke kleurcombinaties in combinatie met natuurlijke tinten. Ze begonnen ooit met behang maar nu kan je er alles vinden; lampen, kussens, dekbedovertrekken. Voor kinderen is er afgelopen zomer ook een meubellijn bijgekomen met onder andere een bureau, bankje en stoelen.

Verder kan je in de kamer van Bobbi een op maat gemaakt bed vinden. Daar schreef ik al eerder een blog over. Aan de lamp hangen diverse pompons, onder andere een grote ananas van Kitch Kitchen. Haar mooie bureau is van Lemodi, waar ze vaak met Fitz aan zit te spelen. Daarboven hangt een door mijzelf ontworpen poster die ik ook in mijn webshop verkoop, hij heet Smiley Bear. Haar speelgoed bewaar ik in rieten banden uit Marokko. Op het slaapbankje van Ikea liggen diverse kussens, een lekker leeshoekje met al haar boekjes ernaast. Op de buur haar naam in Neon Letters, gekocht bij Frozen Fountain. Het kleed op de grond is van mijn oma geweest. Meer behang voor de kinderkamer check MisterDesign.nl

LEES OOK: DE NIEUWE ZOMERCOLLECTIE VAN ferm LIVING IS WEER TE MOOI

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Volgende artikel

BLOG EVELIEN: MIJLPAAL

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.