LISLOVES; DE MOOISTE MARROKAANSE ITEMS VOOR O.A. DE KINDERKAMER

LISLOVES LISLOVES LISLOVES LISLOVES LISLOVES LISLOVES LISLOVES LISLOVES

Tijdens mijn vakantie met mijn gezin in Marrakech / Marokko zag ik de mooiste dekens, vloerkleden en accessoires voor mijn interieur. Helaas te veel om allemaal mee te kunnen nemen in mijn koffertje… Wat een geluk dat ik in het vliegtuig terug naar huis Lisette ontmoette! Wij raakte aan de praat en zij vertelde over haar webshop LisLoves.nl waar zij de mooiste items voor je interieur verkoopt, ook voor de kinderkamer! 

Verschillende culturen en hun bijkomende tradities en ambachten hebben Lisette altijd al gefascineerd. Tijdens haar reizen gaat zij echt op “treasure hunt”. Het zijn deze items die haar webshop zo uniek maken. Marrakech is tot nu toe haar mooiste plek om te ‘hunten’ maar Zuid-Afrika komt op een goede tweede.

Ook eigen ontwerpen (kinderspreitjes en kinderdekentjes) laat Lisette in Marokko maken. De katoenen en wollen dekens worden op een handweefgetouw geweven in Marokko. Deze techniek maakt het mogelijk dat er hele mooie, traditionele patronen in de stof kunnen worden geweven. Dit maakt elke deken en plaid zo uniek. Haar ontwerpen in combinatie met het vakmanschap waarmee deze worden ontwikkeld, maakt de spreien en dekens zo bijzonder! Het is een heerlijke webshop om lekker rond te neuzen en te kijken welke items die extra touch aan je kinderkamer of huis kunnen gaan maken!

lisloves.nl

LEES OOK: 11X RIETEN MANDEN OP DE KINDERKAMER 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.