IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE… HET DOE-HET-ZELF-FAMILIEVAKANTIEDAGBOEK

Familievakantiedagboek-sfeerbeeld-open

De mooiste tijd van het jaar? De vakantie natuurlijk! Lekker met het hele gezin genieten op reis, op het strand, op de camping ‒ anywhere! Die pret begint al voor je vertrekt, helemaal met het Familievakantiedagboek!

Het Familievakantiedagboek heeft alles in zich om het hele gezin maximaal van de vakantie te laten genieten – van de eerste voorpret tot dagboekpagina’s voor op reis en natuurlijk het samen doorbladeren achteraf. Het invullen van de zonnig vormgegeven bundel begint al voor de vakantie, met het beantwoorden van vragen over waar je heen wilt en waar iedereen zich het meest op verheugt. De paklijsten helpen om niets te vergeten, het overzicht van must do’s in de regio zorgt ervoor dat jullie niets missen. De dagboekpagina’s bieden veel ruimte voor foto’s, weetjes, tekeningen, weerberichten, souvenirs en alles wat je voor altijd wilt onthouden. Ook aan het contact houden met je vakantievrienden is gedacht, met de speciale bladzijden om hun gegevens in te vullen.

Voor Elma van Vliet, maker van het Familievakantiedagboek, zijn herinneringen en het samen ophalen daarvan ontzettend belangrijk: “Het zijn vaak de kleine dingen die een moment zo speciaal maken en tijdens een vakantie beleef je er samen een heleboel. Een fotoboek is een heerlijke manier om al die mooie herinneringen weer op te halen, maar eenmaal terug in de dagelijkse routine wil het maken van zo’n boek er nog weleens bij inschieten. Het Familievakantiedagboek maak je voor en tijdens de vakantie, zodat het bij thuiskomst af is. Door alles op het moment zelf op te schrijven, word je bewuster van het geluk dat in de kleine dingen schuilt. Het resultaat is een bundel met de mooiste herinneringen van de hele familie!”

elmavanvliet.nl

LEES OOK: DIT NEEM JE MEE OP REIS MET EEN BABY, DREUMES OF KLEUTER

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.