LEKKER HUIS OM TE HUREN; DIT FAMILIE VAKANTIEHUIS IN FRANKRIJK

Les Amoureaux www.citymom.nl 1 Les Amoureaux www.citymom.nl 2 Les Amoureaux www.citymom.nl 3 Les Amoureaux www.citymom.nl 5

Op zoek naar een vakantiehuis in Frankrijk waar je met je hele familie of meerdere families in kan? CITYMOM verbleef begin juli in “Les Amouroux” Een heel fijn vrijstaand vakantiehuis met aparte gîte met privé-zwembad op 2 hectare grond.

Totaal waren er 14 bedden. En was het er super kindvriendelijk! Het grote huis heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers, een grote woonkeuken en woonkamer en twee terrassen. Het kleine huis heeft nog twee slaapkamers en een badkamer. Er zijn twee kinderbedjes aanwezig, en 3 kinderstoelen. Verder is er alles wat je in een vakantiehuis nodig hebt zoals een grote ijskasten, af- en wasmachines, BBQ, Wifi, en is er heel veel speelgoed!

Het zwembad zit een hek omheen, wat erg fijn is met rond rennende kinderen zonder zwemdiploma. Ook bij het zwembad zelf zijn er naast 8 ligstoelen ook heel veel speelgoed voor in en bij het zwembad. Kortom een perfect huis voor een niks-doe-vakantie met kinderen.

www.amouroux.nl 

LEES OOK: DE GEHEIME KINDVRIENDELIJKE PLEKKEN VAN OMGEVING DE LOT IN FRANKRIJK

BLOG BY BETTINA  Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.