LAVEEN ZIJN DÉ VITAMINE DRUPPELS VOOR KINDEREN

Ik heb weer een product ontdekt waarvan ik dacht, waarom bestond dit nog niet toen ik een baby of kleiner kind had! Namelijk de 100% natuurlijke (zonder suiker of zoetstof!) vitaminedruppels van Laveen voor kinderen.

Maar goed nieuws voor mij (en jou mocht je ook geen baby meer hebben), ze hebben ook Olive Drops Multivitamine (met vitamine D), voor de hele familie! Dus je begrijpt die hebben wij nu thuis. Ik zal je alles over dit fijne natuurlijke merk vertellen.

De naam Laveen – spreek uit als ‘La-Víen’ – en dat klinkt als ‘clean’,  zijn natuurlijke supplementen en vitamine druppels.

Bij Laveen geloven ze in het volgen van het voorbeeld van Moeder Natuur. Ze voorzien je gezin van biologische en milieuvriendelijke producten, die vrij zijn van toxinen. Zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.

En in te leveren op design trouwens ook. De mooie druppels van Laveen zien er ook nog eens een stuk vrolijker uit in de keuken waardoor je ze niet hoeft te verstoppen in het keukenkastje en je ze dus niet vergeet te geven! 

In het assortiment van Laveen zit vitamine K & D voor baby’s, Vitamine D, foliumzuur voor zwangere en multivitamine voor het hele gezin. 

De reden waardoor ik de vitaminen van Laveen zo uniek en fijn vind; 

Gemaakt van biologische basis 

100% Natuurlijk 

Geschikt voor vegetariërs

Ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in Nederland

Zonder onnodige ingrediënten en vulstoffen

Kortom alles wat je wil voor jezelf en je kind! 

Olive Drops Multivitamine 

De multivitamine kind is uitgekozen als beste van een onafhankelijke test van de Consumentenbond.  dus ik ben heel blij dat wij deze druppels nu ook thuis hebben. 

Olive Drops Multivitamine kind zijn natuurlijke vitaminedruppels, gemaakt op basis van biologische olijfolie. Mijn kinderen vinden de neutrale smaak erg aangenaam. Als ik druppels in hun water bij het avondeten doe, merken ze niet eens dat er vitamine door hun drankje zit! 

Er zitten geen toevoegingen in, dus zitten er geen stoffen in, die je niet aan je kind zou willen geven. Dat heb ik eigenlijk altijd het grootste probleem gevonden bij alle andere vitamine druppels die er bestaan. Daar zaten zoveel zoetstoffen in, dat het niet meer gezond was! 

Wat zit er in de multivitamine van Laveen? 

Vitamine A wordt ook wel de anti-infectie vitamine genoemd. De vitamine zorgt ervoor dat we altijd voldoende witte bloedcellen hebben en zorgt zo voor een goede weerstand. 

Vitamine D draagt bij aan het ondersteunen van de weerstand en de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D triggert belangrijke peptiden die op hun beurt een sterke antimicrobiële reactie veroorzaken, waardoor het lichaam ziekteverwekkers effectief kan bestrijden voordat ze zich ontwikkelen tot een volledige infectie. 

Vitamine E helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht. Vitamine E is een anti-oxidant en beschermt de cellen van ons afweersysteem door de wanden van deze cellen te beschermen tegen beschadiging.

Vitamine K is belangrijk voor de bloedstolling, maar ook voor de botstofwisseling.

Mulitvitamine voor de hele familie

Deze multivitamine zijn voor iedereen goed, niet alleen voor kinderen, dus wij gebruiken ze nu allemaal thuis. 

Ik vind de druppels heel makkelijk in gebruik. Als we gaan avondeten, zet ik voor iedereen een glas water op tafel met daarin 5 druppels van de multivitamine. Zo krijgt iedereen zijn portie vitamine gegarandeerd binnen. 

Alle producten in het assortiment zijn met zorg geproduceerd, goed voor je gezin, maar ook nog eens voor Moeder Natuur! Kortom heel blij met deze ontdekking en hopelijk jullie nu ook! 

Voor meer info check: laveen.nl

Laveen | VItaminedruppels kinderen

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

IF YOU LIKE IT, PIN IT!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.