5X ITEMS DIE JE OP KAN STUREN VOOR EEN KINDERVERJAARDAG

Dat is gek, ben je jarig als kind in deze maand, mag er niemand op je verjaardag komen… Heeft jouw kind een jarig vriendje of vriendinnetje? Of is je neefje of nichtje jarig en wil je toch nog diegene verrassen op zijn of haar verjaardag met iets leuks? Dan zetten wij de vijf leukste verjaardagsitems op een rij die je kan opsturen! 

1. VERJAARDAGSKAART

De good old verjaardagskaart! Nog steeds het allerleukste om te krijgen en te sturen! Tegenwoordig kan je ze ook persoonlijk maken met foto’s en eigen teksten. Zie hierboven een voorbeeld die ik bij Greetz heb gemaakt. Maar ze hebben nog honderden andere leuke kaarten. Wedden dat de jarige blij is als je een leuke verjaardagskaart met lieve boodschap stuurt!

2. KARTONNEN SPEELHUISJE, RAKET OF DIER 

Wellicht ken je KartTent van hun duurzame kartonnen slaaptent die wordt gebruikt op festivals. Na zijn leven als festivaltent, haalt Kartent hem terug en versnijden ze het karton tot nieuwe producten. Voor deze geupcyclede producten zijn zij sinds vorig jaar hun eigen webshop begonnen; shop.kartent.com.

De producten op hun webshop zijn voornamelijk voor kids. Hoe leuk, een kartonnen speelhuisje waar ze hun creativiteit op kwijt kunnen door hem te schilderen of hun fantasieën op los te laten!

Jij kan zo’n leuke kartonnen item ook opsturen natuurlijk naar iemand! Een lekker duurzaam cadeau voor de jarige job. 

3. BOEK; PAK DE STERREN…!

‘Je kan alles worden wat je wil.’
Precies die boodschap wil Mr. Starsky uitdragen met hun voorleesboek ‘Pak de Sterren,…!’: geef nooit op en blijf geloven in je eigen kracht.
Het voorleesboek (voor 0 tot 6 jaar) is te personaliseren door de naam en geboorteplaats, -datum en -tijd in te vullen, zodat de geboortehemel de verhaallijn bepaalt en het eekhoorntje deze naam draagt. If you can dream it, you can do it. Reach for the stars! Online te maken via Mr. Starsky, en via hun kan het opgestuurd worden direct naar de jarige!

4. MAKII KLEURPLAAT

Vervelen? Door de turbo grote kleurplaat die Makii hoeft dat zeker niet! Dit supersize initiatief komt van Idris van Heffen en Mielo Pouwer, twee illustratoren uit Rotterdam. Hun doel is de creativiteit van kinderen te laten exploderen. 

De turbo grote kleurplaat heeft een afmeting van bijna 1 bij 1.50 meter en staat bomvol vrolijke karakters die wel wat kleur kunnen gebruiken. De turbo grote kleurplaat is er in de thema’s ‘Stad’, ‘Jungle’ en ‘Museum’ en kost €9.95 en is ook weer perfect voor door de brievenbus! Wedden dat de jarige zich urenlang gaat verdwalen in zijn of haar eigen kleuravontuur. Te koop via Bol.com

5. CADEAUTJE OPSTUREN 

Bij Bol vind je natuurlijk extreem veel speelgoed. Handige is, dat als je hier iets koopt, dat je het ook naar een ander adres kan opsturen. Dus zoek een leuk cadeau uit en stuur het op naar de jarige!

Je kan het ook via Bol laten inpakken. Maar vergeet niet die leuke verjaardagskaart erbij, want dat is ALTIJD leuk! 

LEES OOK: 20 X DE MOOISTE TAARTEN VOOR EEN KINDERVERJAARDAG

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.