A LITTLE GIFT; KARAKTERSCHETS VAN JE KIND IN EEN LIJST

A Litte Gift A Litte Gift A Litte Gift | CITYMOM.nl 1 A Litte Gift A Litte Gift

‘Ouders meer inzicht geven in hun kinderen, maar ook in zichzelf!’. Dat was de droom van numerologe Frédérique Wiggers. Zo ontstond ‘a little gift’, het meest persoonlijke geboorte- of verjaardagscadeau voor kinderen. Het is een karakterschets op basis van numerologie, waarmee je de verborgen talenten, patronen en levenslessen van jouw kind kunt ontdekken. Waarmee je waardevolle inzichten krijgt om jouw kind te helpen navigeren door het leven op een manier die passend is bij zijn of haar karakter. Waarmee je jouw kind vanuit zelfkennis en authenticiteit zichzelf kunt laten zijn, want elk kind heeft een eigen verhaal. Een verhaal dat Frédérique prachtig weet te vangen in dit unieke cadeau!

Numerologie is de leer der getallen. De numerologische analyse van je geboortedatum geeft vooral inzicht in je lot en lots-bestemming c.q. je levenslessen, verdere ontwikkeling en heeft raakvlakken met astrologische principes. Net als in de astrologie, gaat de numerologie ervan uit dat niets alleen maar toevallig is en je geboortedatum invloed op je leven heeft. Numerologie moet je niet interpreteren als de absolute waarheid maar het kan je wel meer inzicht geven in jezelf en in dit geval in je kind.

Karakterschets op basis van geboortedatum

A little gift is een karakterschets van jouw kind op basis van zijn of haar geboortedatum. Op concrete en tastbare wijze vertelt Frédérique het verhaal dat in de getallen geschreven staat. Karakteristieke eigenschappen ontvouwen zich. Handige inzichten begeleiden je in het opvoeden. En jouw kind kan zich ontwikkelen vanuit een zelfkennis en eigen kracht.

Ontroerd

Toen ik voor het eerst las wat Frederique over Bobbi had geschreven was ik echt ontroerd en raakte het mij echt. Ik herkende haar echt in het verhaal wat er stond. Ik herkende ook dingen van mijzelf, wat ik dan weer grappig vond want het is natuurlijk mijn dochter. Maar er staan ook dingen bij waar ik als moeder iets aan heb, iets waar je rekening mee kan houden. Daarnaast is het iets moois om te bewaren voor later. Ook al begrijpt Bobbi het nu nog niet, ik hoop dat Bobbi er zelf ook veel aan zal hebben aan de woorden die op het papier staan.

Het persoonlijke verhaal wordt mooi omlijst en ingepakt, vandaar dat deze ‘little gift’ perfect is om als (kraam)cadeau te geven. Het cadeau kost 70 euro en is vooral geschikt voor kinderen tot zeven jaar. Is een kind ouder, dan geeft Frederique een persoonlijke numerologie sessie in plaats van dat je hem op papier krijgt.

Kijk op www.alittlegift.nl of bestel via shop.strato.com

LEES OOK;

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.