ZO REGEL JE IN 5 STAPPEN JE AFTER BABY PARTY

in - After Baby Party | CITYMOM.nl

Ik wil bij deze graag een voorstel doen voor een nieuwe traditie! Samen met vriendinnen heb ik de potentiële nieuwe traditie onlangs getest en hij is wat ons betreft door de keuring heen! Het voorstel volgt hieronder, maar eerst kort een uitleg over het ontstaan van het idee.

Tijdens de zwangerschap van mijn eerste kind betrad ik voor het eerst de babywereld. Ik ontving een warm welkom en werd van alle kanten gebombardeerd met schattige dingen. Ik kreeg kaartjes, cadeautjes en babyboxen en zocht de mooiste zwangerschaps- en new born photoshoots op Pinterest op. Een gender reveal feestje met de liefste taart, high teas met vriendinnen, een babyshower en zoete kraambezoekjes sloten helemaal aan op mijn roze wolk.

Maar toen! Kwam nummer twee! Ik ontving wederom een warm welkom vanuit de babywereld. Dat was zeker leuk en ik was daar dankbaar voor. Maar ik stapte er met minder enthousiasme in. Waarschijnlijk omdat het niet nieuw meer was; ik had het meeste al gezien en handige producten en adresjes kende ik al. En die peuter die al rondliep, die leidde daarnaast behoorlijk af. Ik had veel minder behoefte aan zoete samenkomsten met vrienden en familie. Er bestond bij mij echter wel een behoefte aan een ander soort feestje!

Na de zwangerschap en geboorte van de tweede en zeven maanden borstvoeding te hebben gegeven, was ik blij dat mijn lichaam weer helemaal van mij was. Ik had er enorm veel zin in om dit goed te vieren!

Het voorstel voor de nieuwe traditie is dan ook; een after baby party! Het is een feestje dat in het teken staat van de vrijheid van de moeder, maar ook in het teken van dankbaarheid vanuit haar naar haar vriendinnen toe. MOM & girlfriends shinen deze avond als vanouds samen! Let op; “Relax” is het toverwoord, dus niemand kookt een viergangendiner, bakt ingewikkelde taarten of is uren bezig met versiering (behalve als dit een passie is van één van de deelnemers).

Oké, stap voor stap! Het voorstel voor de after baby party luidt als volgt:

1: I feel like partying

Jij geeft bij je vriendinnen aan wanneer je behoefte heeft aan een After baby party.

2: Datum prikken

Jullie prikken een avond waarop het allemaal gaat gebeuren (het is geen surpriseparty; dan weet je dat je een dutje moet doen en niet moet aankomen in een trui met kotsvlekken die je bijna niet ziet, maar toch net wel).

3: Toffe activiteit regelen en laten regelen

De avond start met een verrassing geregeld door jou. Het is leuk om iets opvallends te regelen zodat de avond extra bijzonder wordt. Het tweede deel van de avond wordt door je vriendinnen geregeld.

4: Stappen

En het laatste deel van de avond bestaat uit een goede stappartij.

5. Share it!

Plaats foto’s op social media met #badmoms en #afterbabyparty om de traditie te verspreiden. Want alle MOMS verdienen dit feestje!

Wij maakten in Rotterdam een rondje in de Hottug (aanrader!!) en hielden daarna een cocktailparty in het prachtige appartement van een vriendin met schitterend uitzicht over de stad (ook een aanrader!!). Het was een heel geslaagde avond! Veel plezier tijdens jouw After baby party!

LEES OOK: 5 STIJLTRUCS VOOR MOMS MET EEN POST-BABY-BELLY

BLOG BY SERENA VAN IJSSELMUIDE @swan_and_stork

Het mama-zijn bevalt mij zo goed, dat ik er de hele dag over kan praten. Wat fijn dat ik nu met een goede reden “kinderachtig” kan doen en mij bezig kan houden met hotspots en producten voor kinderen! Waarbij mijn voorkeur uitgaat naar “groene” en eerlijke initiatieven. Sinds de geboorte van mijn dochter ben ik namelijk kritischer gaan kijken naar de manier waarop wij leven. Vanuit deze bewustwording is zelfs onlangs mijn webshop SwanandStork.nl ontstaan. Een webshop met eerlijke kleding voor iedereen! Graag deel ik mijn ervaringen met jullie en ontdek ik nieuwe dingen via andere CITYMOMs!

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.