MOM-MUST-HAVE: BLOOMON

Bloomon :: CITYMOM.nl 6 Bloomon :: CITYMOM.nl 7

 

Ik heb altijd bloemen in huis, anders vind ik het maar ongezellig. Enige wat ik nu ik Bobbi heb irritant vind is bloemen halen. Bloemen en Bobbi op 1 fiets.. Dat gaat niet vind ik. Maar nu is er dus echt een super leuke service bedacht: Bloomon.

Een bloemen service die super verse bloemen gratis bij je thuis komt brengen in de avonduren. Ze zijn al schuin afgesneden (fijn!) en je kan kiezen uit een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse bezorging. En ga je bijvoorbeeld met vakantie dan zet je te abonnement even stop. Je kan ieder moment wijzigen, pauzeren of opzeggen. Je kan ook nog kiezen uit 3 formaten. Ik laat iedere twee weken een medium boeket bezorgen. En het fijne is dat de bloemen er ook echt goed twee weken bij staan. De boeketten zijn iedere week anders en altijd de prachtigste combinaties. Ik heb iniedergeval nog nooit zo veel complimenten op mijn bloemen gehad als de afgelopen maanden! Voor alle busy MOMS dus een perfecte uitkomst deze service! Hello Mom-Must-Have, Hello Bloomon!

 

www.bloomon.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.