BLOG LIESBETH: VROLIJK PASEN!

Pasen 2015

Waar zijn de meiden? Sinds we een tuin hebben met een hekje dat weleens open staat, heb ik ze niet altijd in mijn vizier. Is ook niet erg want aan de tuin grenst een speelpleintje. Ik loop het hoekje om waar een bankje staat, met een tafeltje ernaast. Op het bankje tref ik twee meisjes aan. Mijn twee meisjes. Met hun mondjes vol. De tafel, het bankje en de grond zijn versierd met aluminiumpapiertjes in allerlei gezellige kleurtjes. Aan beide kinnetjes hangen donkerbruine druppels. Wat zien ze er blij uit! En wat was het eieren zoeken in de tuin spannend! Wéér een ei, en wéér een ei. Neeeeee nóg eentje. Whoehoe!

Ik denk dat we er een traditie van gaan maken. Want het is best geinig, dat eieren zoeken. Wat we níet doen, is vertellen dat de Paashaas ze verstopt heeft. Want dat vind ik stom. De Paashaas bestaat niet. De Paashaas is van chocolade. Onze meiden hebben ons buurmeisje ook uit die droom geholpen, want toen zij zag dat we eieren aan het zoeken waren riep ze hard “Oooowww de paashaas is bij jullie geweest”. Met een verbaasde maar vooral enthousiaste blik vertelden Noortje en Annabel dat papa de eieren in de tuin had verstopt. Dus.

Met een beteuterd gezicht droop het buurmeisje af.. Vrolijk Pasen allemaal!

 

BLOG BY LIESBETH STERRENBURG

Liesbeth is moeder van tweeling Noortje en Annabel en is samen met Mike al bijna 6 jaar de zeer trotse ouders van deze twee meisjes. Zoals ze zelf zegt: “ze zijn heel leuk, onze twins, maar ook zeer vermoeiend, zeer eigenwijs, zeer creatief en ondernemend, vasthoudend en strijdlustig”. Genoeg om over te schrijven dus!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.