SPACEBOXX VOOR ALLE CITYMOMS MET RUIMTEGEBREK

CITYMOM.nl

Walk-in-Closet/Kastenkamer, werd babykamer, werd kantoor!

Dromen we niet allemaal van een groot, ruim en opgeruimd huis in de stad.. Maar… reality check… sinds je een kind hebt, heb je veel minder ruimte! Die ligt nu namelijk in jouw oude walk-in-closet te slapen… Ook bij mij in huis werd mijn kastenkamer een babykamer. Door CITYMOM had ik ook een kantoor aan huis nodig en bleef er nog minder ruimte over! Maar waar moest ik al mijn (zomer) kleding en kinderspullen laten?

Iemand vertelde mij over Spaceboxx. Een website die je spullen komen halen, veilig opslaan en binnen 4 uur weer komen brengen als je het nodig hebt. De website doet dus eigenlijk al het werk en bestellingen kunnen makkelijk worden geplaatst en je kunt makkelijk spullen weer terugvragen en/of nieuwe opslagdozen bestellen.

We wonen heerlijk in de stad, maar dat betekend ook dat je niet alle ruimte hebt die je zou willen. Daarom heb ik alle babyspullen en kinderwagen opgeslagen omdat ik het nog niet weg wil doen aangezien baby 2 toch ook wel in de planning zit op den duur… Voor alle CITYMOMS met gebruik aan ruimte is Spaceboxx dus de perfecte oplossing! Je moet het zien als een dropbox voor fysieke spullen en het is super easy!

  1. Ga naar de website: spaceboxx.nl
  2. Geef aan hoeveel boxen je nodig hebt
  3. Spaceboxx komt de opslagboxen z.s.m. bezorgen
  4. Jij pakt ze in met al je kleding, babyspullen, kinderwagen, ski of kerstspullen of andere dingen die op dit moment niet nodig hebt maar wel heel veel plek in nemen
  5. Spaceboxx neemt de boxen mee en slaan ze veilig voor je op
  6. Heb je iets toch weer nodig? Binnen 4 uur staat Spaceboxx met je spullen weer op de stoep

Klinkt dit niet als de perfecte oplossing!? Een dienst die al je spullen ook nog eens komt halen! Spaceboxx is een echte MOM-Must-Have.

 

 

Photo: Barbara de Hosson

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.