WIL JIJ OOK WEER IN SHAPE KOMEN?

Modifast Modifast

Nog zes weken, en dan lig ik op een Grieks strand! Een super fijn vooruitzicht maar de stress om mijn lijf bikiniproof te krijgen begint nu toch wel echt te komen! Of eigenlijk is die er al weken, maar nu is het écht tijd om tot actie over te gaan! Deze maand is het zo druk dat ik het lastig vind mijn werk, sociale leven en gezin te combineren met gezond eten. Juist als ik het druk heb, is het eerste wat erbij in schiet gezond eten. Ik heb echt geen energie meer om aan het einde van de dag nog te koken, dus bestellen of halen we maar weer wat… Gelukkig gaat Modifast mij helpen back in shape te komen! De komende weken ga ik de producten van Modifast testen omdat deze ideaal zijn om in shape te komen als je weinig tijd hebt!

Modifast heeft namelijk ‘Protein Shape’ gelanceerd. Dit zijn lekkere én makkelijke eiwitrijke producten die gereduceerd zijn in koolhydraten en slechts ±100 kcal per portie bevatten. Je kan de producten als gezonde snack eten of als eiwitrijke toevoeging bij je gezonde (calorie arme) maaltijd of na het sporten. Ik heb lekkere shakes in huis gehaald, koekjes en repen. Deze zijn makkelijk mee te nemen en tussendoor te eten. Ideaal dus voor mij om in shape te komen en perfect voor alle busy MOMS!

In de producten van Modifast Protein Shape spelen eiwitten de hoofdrol. Eiwitten vormen een belangrijke factor als je gezond en fit wil zijn én blijven. Ze leveren energie en zorgen voor behoud en groei van je spiermassa. Dat maakt eiwitten onmisbaar tijdens een dieet. Nadenken over hoe ik deze extra eiwitten aan mijn dagelijkse voeding moet toevoegen hoeft door de producten van Modifast dus niet.

Vandaag begin ik dan eindelijk met in shape raken! Ziet die reep die ik mag eten er niet heerlijk uit! Binnenkort lezen jullie mijn ervaring en zal ik nog meer tips delen. Ik ben ook heel benieuwd naar jullie GOUDEN tip om in shape te komen, laat mij die vooral weten!!!

www.modifast.nl

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.