DE FAVORIETEN VAN BARBARA VAN VOX MINI

De Favorieten van Barbara Kramer Vox Mini | CITYMOM.nl

Wat is je favoriete hotspot om te eten met kinderen?

Mijn vriend heeft twee dochters van 7 en 10, mijn stiefkinderen dus. In oktober krijgen we een meisje erbij. En dan hebben we ook nog een hond: Koos! Het liefst gaan we ergens heen waar het voor ons allemaal leuk is, bijvoorbeeld naar Buiten in de Kuil in Lage Vuursche.

Dit ligt in het bos van Drakensteyn, heeft een goede kaart en is een fijne plek waar je zo een hele dag doorbrengt. Kinderen kunnen spelen op het grote veld, en bakken zelf hun broodje aan een stok boven het vuur. Er zijn het hele jaar door festivalletjes of proeverijen, echt te gek!

Wat is je favoriete kinderwinkel?

The Archive Store in Amsterdam is een persoonlijke favoriet. De stoffen en materialen zijn geweldig! En de rustige uitstraling vind ik mooi. Voor onze nieuwe babykamer komt het meeste daar vandaan.

Wat is je favoriete plek om met kind met vakantie te gaan?

Wij vinden het fijn om naar een plek te gaan waar we ontspanning vinden én waar van alles te doen is. Ook hier geldt dat het voor iedereen iets moet bieden. Voor de kinderen, maar ook de volwassenen.

Dit jaar hebben we een huis in Sicilië gehuurd. Met een zwembad, in de buurt van het strand en mooie oude stadjes. Superleuk om nieuwe smaken te proeven en de omgeving te verkennen. We combineren graag cultuur met relaxen en lekker eten, en activiteiten als kanoën en snorkelen.

Wat is je favoriete modemerk voor kinderen?

Gray Label vind ik erg mooi en zit heerlijk. De kinderen vinden het fijn om te dragen en de pasvorm is goed. Voor de baby heb ik al een eerste pakje gekocht van Gray Label. Verder vind ik Kidscase mooi, en de wat rustiger prints van Mini Rodini. Ik probeer zoveel mogelijk organic cotton te kopen en te letten op kwaliteit.

Wat is je favoriete product voor kinderen?

Boeken! Ook al leven we in een tijd van ipads en telefoons, ik zie dat een goed boek een kind nog steeds kan raken en inspireren. Audioboeken zijn ook super, vooral bij een lange reis. Wij luisteren nu Harry Potter, en dan is het muisstil in de auto. Het leuke is daarbij dat je het verhaal dan met elkaar samen beleeft.

LEES OOK: 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.