DE FAVORIETEN VAN GEMMA BROEKHUIS VAN MILESTONE

DE FAVORIETEN VAN GEMMA BROEKHUIS VAN MILESTONE

Gemma Broekhuis is eigenaar van Milestone™. Ruim 5 jaar geleden startte ze met een idee om bijzondere momenten vast te leggen op de foto. Inmiddels werkt ze met een team van 6 in Amsterdam en 2 in de US en zijn haar producten te koop bij ruim 3500 verkooppunten in circa 40 landen. Ze woont in Amsterdam met haar man en 3 zoontjes van 3, 5 en 7 jaar.

1. Wat is je favoriete hotspot om te eten met je kinderen in Amsterdam?

Ferilli’s op de Beethovenstraat is een leuke nieuwe aanwinst. Lekkere pizza, de bediening houdt van kinderen en het zit bij ons om de hoek. Maar… met 3 jongens is het wel lekker om wat meer ruimte te hebben dus als het mooier weer wordt gaan we graag naar de Hoftuin, echt superplek en veel ruimte en lekker eten. En de Zoomeravonden van Artis zijn geweldig. Met een ijsje van IJscuypje als toetje!

2. Wat is je favoriete kinderwinkel?

MiniMarkt op de Beethovenstraat. Dat is de winkel van mijn zus maar ook als dat niet zo was geweest zou het favoriet zijn. Wederom om de hoek (ben redelijk pragmatisch in dit soort dingen 🙂 en ideaal voor weekenden en mama dagen: de jongens kunnen er spelen en naar de kapper, ik kan er lekker koffie drinken, en als ik er ben kan ik mijn zus even zien. We hebben het allebei erg druk dus dat is mooi meegenomen.

3. Wat is je favoriete plek om met kinderen met vakantie te gaan?

We kiezen vaak voor een vakantie uit twee delen: een week actie (wandelen, fietsen, of id) en een week strand en zee. Vorig jaar waren we een week aan zee in Kroatie en een week kamperen samen met een ander (jongens)gezin in Oostenrijk. Elke dag maakten we de mooiste wandelingen in de bergen. Ieder een van de kleinsten op de rug en de oudste liep zelf. Van het actieve deel ontspan ik trouwens het meest.

4. Wat is je favoriete modemerk voor kinderen?

Ik was een enorme fan van KidsCase toen de jongens klein waren. Prachtige kleding zonder teksten en schreeuwerige prints wat je voor jongens snel ziet. Nu is het een beetje een gekke mix van Nike, Gap, Bellerose, MiniRodini, H&M, Gaastra (jassen), Claessens (ondergoed en de hemden zijn top).

5. Wat is je favoriete product voor kinderen?

Toen ze klein waren: mijn fotokaarten voor baby’s eerste jaar. Het idee voor de kaarten had ik pas na de geboorte van mijn oudste zoon Mikkel, maar bij Frey en Rover heb ik uiteraard de kaarten gebruikt bij alle belangrijke momenten. Voor beide heb ik daarna een collage gemaakt die op hun kamer hangt. Zo leuk om die herinneringen een plek te geven. En de foto’s met de kaarten vormen ook de rode draad in hun eerste jaar foto albums. Echt heel waardevol, dat geeft me altijd weer energie om verder te bouwen aan Milestone™.

6. Bij welke webshop winkel je het liefst voor je kids?

Het is goed dat ik een jongensmoeder ben want ik houd niet zo heel erg van winkelen. Ik shop dus inderdaad veel online en dan meestal bij de Bijenkorf. Voor bijzondere dingen en inspiratie kijk ik meer op blogs en kom dan terecht bij kleinere webshops zoals het toffe Little Indians of Bonbonontheblock. Altijd leuk om een ontdekking te doen en even iets bijzonders te kopen voor de jongens.

LEES OOK:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.