fbpx

DE FAVORIETEN VAN ANNUSKA VAN NOESER

annuska noeser

 

Annuska Toebast-Wensink is de oprichtster van kinderkledingmerk nOeser. Inmiddels heeft zij 11 medewerkers in dienst en meer dan 250 verkooppunten in 24 landen! Ze houdt zich bezig met strategie, design, back-office beleid en ICT. Eigenlijk van alles tegelijk. Ze heeft vier kinderen onder de zeven jaar!

1. Wat is je favoriete hotspot om te eten met je kinderen?

De favoriet van dit moment is Blik en Burgers in Zeist (http://blikenburgers.nl). Superfijne speeltuin (buiten) waar voor de leeftijden van onze kinderen (2, 5, 6 en 7) precies de leuke toestellen staan, en met een terras waar we dan een drankje kunnen doen. Top combinatie! Theehuis Rhijnauwen in Bunnik is favoriet voor de pannenkoeken (https:// theehuisrhijnauwen.nl).

2. Wat is je favoriete kinderwinkel?

Alle winkels waar nOeser verkocht wordt natuurlijk!

3. Wat is je favoriete plek om met kinderen met vakantie te gaan?

Wij zijn van de actieve vakanties. Vorig jaar zijn we met een camper drie weken door Canada getrokken en dit jaar zijn we met bakfietsen de elfstedentocht in Friesland gaan fietsen. Geweldig om met de kinderen zo’n avontuur te beleven #buildingmemories! We zoeken nog een plan voor volgend jaar; dus als je nog tips hebt?

4. Wat is je favoriete modemerk voor kinderen?

Tja, nOeser natuurlijk! Ik vind het wel tof dat ik nu zelf ook nOeser kan dragen. Onze MOM collectie is namelijk net uit met een aantal fijne basics!

5. Wat is je favoriete product voor kinderen? 

We hebben thuis een speelkamer gemaakt met allerlei speelgoed voor de kinderen (poppenhuis, knutseltafel, bibliotheekje, etc). Favoriet zijn de (turn)ringen en de turnmat. Iedere keer leren ze weer nieuwe trucjes en ik vind het fijn dat ze op die manier fysiek en creatief bezig zijn en niet alleen achter de computer of tv zitten (maar die momenten zijn er heus ook wel).

6. Wat doe je het liefst in je vrije tijd met je kinderen? Heb je een leuke plek waar je vaak heen gaat bijvoorbeeld?

We hebben verschillende favorieten. Eens in de zoveel tijd maken we een lijst met de kinderen en dan mogen ze roepen wat ze allemaal nog zouden willen doen. De afgelopen lijst bevatte bijvoorbeeld bootje varen, naar het Dino Museum, naar de bioscoop, naar Oud Valkeveen en picknicken op de Mazijk (stadsparkje bij ons achter). Als we op een dag in het weekend niets te doen hebben en er is geen leuk festival (bijvoorbeeld de Parade), dan pakken we gewoon iets van de lijst!

www.noeser.eu

LEES OOK: TWINNEN MET NOESER; NU OOK MOOIE ITEMS VOOR MOMS

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.