DE 5 FAVORIETEN VAN LONNEKE VAN POMME DE JUS

Pomme de Jus Lonneke

Lonneke Martens woont met haar man en kinderen Carel (5) en Julia (9) in Berkel en Rodenrijs. Dicht bij Rotterdam en op ongeveer 5 minuutjes rijden vanaf haar eigen kinderwinkel Pomme de Jus.

1. Wat is je favoriete hotspot om te eten met je kinderen?
OWJEE! Uit eten gaan is sowieso het allerliefste wat ik doe en ook zeker met mijn kindjes die kunnen daar namelijk net zo van genieten als papa en mama. Ik kan ook niet wachten tot ze oud genoeg zijn om een keertje met ze bij de Librije te gaan eten ofzo. Dat lijkt me heel speciaal omdat onze kinderen daar echt van kunnen genieten. Maar tot die tijd gaan we heel graag naar de Harbourclub in Scheveningen of eten we sushi bij Aqua Asia in Rotterdam. Maar als we zin hebben in een biefstukje in de jus (zoals mama het maakt en dan soppen met je witte boterham) gaan we naar Mangerie de Eethoek. Die zit in de buurt van onze winkel in Hillegersberg, dus rijden we vaak na het werk even door.

2. Wat is je favoriete kinderwinkel?
Ja welke zou dat nou zijn…? Onze eigen kinderkledingwinkel Pomme de Jus natuurlijk! Elke dag wanneer ik de winkel binnen stap voel ik me weer het gelukkigste mens op aarde dat we deze droom hebben kunnen waarmaken. En dat het dan ook gewoon nog lukt is een cadeautje. Ik ben heel trots op de merken die we voeren en nog trotser wanneer we horen dat ook de klanten zo blij worden van onze winkel.

3. Wat is je favoriete plek om met kids met vakantie te gaan?
Ik moet heel eerlijk zeggen dat “ik” persoonlijk niet zo reislustig ben. Ik kan vreselijk genieten van “gewoon” lekker naar zuid-Frankrijk op vakantie. Iedere dag heel mutsig mijn boodschapjes doen bij de plaatselijke winkeltjes zoals de bakker, de groenteboer en de slager. Gewoon net als thuis maar dan in Frankrijk haha… Misschien hang ik ook gewoon die dag nog een wasje aan m’n droogrekje, maar das toch anders in die Franse lucht.
4. Wat is je favoriete kindermodemerk?
Eigelijk vind ik alle merken die we voeren in onze winkel erg mooi zoals Bonpoint, Bonton, Finger in the Nose, Bobo Choses maar denk ik toch stiekem dat ik voor mijn eigen kinderen Bellerose verkies ik hou gewoon heel erg van dat Belgische stijltje.
5. Wat is je favoriete product (speelgoed, accessoire) voor kinderen?
Geef mijn kinderen een pak spierwitte a4-tjes en stiften en ze zijn de hele middag zoet. En dan het allerliefste de stiften van Stabilo die kunnen d.m.v zo’n mooi kettinkje, wat je erbij krijgt, aan elkaar vast maken. Dan ben je ze ook nooit kwijt en dat is dan weer makkelijk mee te nemen als je uit eten gaat. De tassen van Susan Bijl slingeren ook bij ons door het hele huis van groot tot klein. De kleintjes fungeren als schooltassen en de grote om bijvoorbeeld alle sportspullen in te doen. Of, of……. om de stiften en a-4tjes in te doen als we uit eten gaan!

 

 

Volgende artikel

KINDVRIENDELIJK CURAÇAO

Vorige artikel

BLOG LIESBETH: BABIES

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.