5 x INSPIRATIE VOOR EEN KRAAMCADEAU

Libby van der Ploeg

De brievenbus rammelt en dat kan maar één ding betekenen: post. Er belandt een kaartje op de mat en vanaf een afstandje zie je het al: een geboortekaartje! Je vriendin is bevallen van een nieuw, klein wondertje. Die ga jij natuurlijk zo snel mogelijk een bezoekje brengen. Het enige wat daar nog voor nodig is, is een leuk KRAAMCADEAU! Vandaag 5 x geschikte cadeaus om mee te nemen!

1. Mand vol verrassingen

De baby krijgt na de geboorte natuurlijk allerlei cadeautjes, maar MOM & DAD mogen ook best verwend worden. Een verrassingsmand is hiervoor ideaal, de vulling van de mand bepaal je namelijk helemaal zelf. Stop er een rustgevende olie in voor de moeder, hoesjes voor de vader en een schattige rammelaar voor de baby. Daarnaast kun je er ook nog wat leuke kleinigheidjes instoppen, zoals een schattige knuffel of een leuk setje bestek voor de eerste babyhapjes. Leef je uit en vul de mand met ‘happiness’!

2. Achievements

De eerste hapjes, de eerste kruipafstandjes, de eerste stapjes, voor je het doorhebt heeft de baby alweer heel wat mijlpaaltjes behaald. Als cadeau is het daarom erg leuk om mijlpaalkaartjes te geven. Zo kunnen de ouders – wanneer hun kleintje voor het eerst de mijlpaal heeft bereikt – een foto met kaart met daarop de datum maken. Uiteindelijk hebben ze een heel boekwerk aan leuke herinneringen, een soort fotoboek maar dan extra origineel. Ik kreeg dit cadeau zelf en vond dit echt het een perfecte cadeau waardoor ik het nu ook nog vaak geef.

3. Mobiel

Nee geen mobiel waar je een General Mobile 4G hoesje om doet, maar een baby mobiel. Dit is ideaal gezelschap voor de baby tijdens zijn of haar uurtjes in de wieg of de box. De baby mobiel speelt leuke muziekjes af en bevordert de hand-oog coördinatie van de baby. Daarnaast zijn de kleine figuurtjes die eraan bungelen ook gewoon te schattig voor woorden. Zij mogen zonder twijfel waken over de baby in de tijd die hij of zij doorbrengt in bed of de box. Zo kan de baby daar gerust een paar uurtjes blijven liggen of spelen.

4. Handigheidjes

Aangezien het hebben van een baby een behoorlijke kostenpost is, is er niets mis mee om praktische cadeautjes aan te schaffen voor de ouders. Hier maak je ze juist erg gelukkig mee en je kunt het zo leuk vormgeven als je zelf wilt. Schattige babykleertjes of slabbetjes krijgen ze waarschijnlijk al genoeg. Zo maak je de ouders vast en zeker blij met een een mooie mand vol luiers. Zelf vond ik het heerlijk als iemand avondeten meenam! Want koken en een baby is de eerste weken echt geen combi!

5. Time to relax

Voor MOM is het een zware strijd geweest om het kindje op de wereld te zetten. Daarom is het altijd leuk om een verwenpakket te geven. Geef haar bijvoorbeeld een massage aan huis cadeau. Heeft ze ook een bad in huis? Dan komt een bubbelbad machine in combinatie met een setje bruisballen vast en zeker als geroepen. Is ze nog niet in het bezit van een booktype Priv cover? Dan kun je deze er gelijk bij geven, zodat ze in bad kan genieten van haar favoriete series. Relax to the max!

 

Foto credits: www.libbyvanderploeg.com

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.