DE MAAND MAART 2015 VAN CITYMOM

CITYMOMS MONTH April 1CITYMOMS MONTH April 2CITYMOMS MONTH April 3

Wie mij op INSTAGRAM volgt had het misschien al gezien, begin van deze maand was ik met vakantie naar New York samen met Friedus, met z’n tweeën zonder Bobbi! En wat was dat een te gekke trip! New York is zo’n super stad. We hadden honderden tips dus iedere dag een vol programma van hot naar her! Iedere dag was te gek en daarom kan ik niet zeggen wat het aller leukst was, maar de helicoptervlucht (wat al heel lang op mijn bucketlist stond) was er zeker een van!

CITYMOMS MONTH April 4

Bobbi verbleef tijdens onze vakantie bij alle opa’ & oma’s. Bij thuiskomst had ik een nieuwe hoek voor haar gemaakt in de woonkamer met tafel, stoeltje en al haar speelgoed.

CITYMOMS MONTH April 5

Voor Mona schreef ik deze maand een gastblog op hun nieuwe website over mijn Mona Moment!

CITYMOMS MONTH April 6

Weekend! En met mijn vriendinnetjes + kids koffie drinken & spelen!

CITYMOMS MONTH April 7

Vanaf volgende maand ga ik bloggen over o.a. leuke hotspots op de nieuwe website van Fabulous Mama! Heel veel zin in! En deze maand al flink aan het ‘scouten’! En soms loop je ook gewoon ergens tegenaan, zoals het net geopende winkeltje ‘The Daling’ bij de Hallen waar ze een hele leuke hoek hebben met nieuw en tweedehandskleding voor kinderen.

CITYMOMS MONTH April 8

Ohhhhh wat zijn wij mega verwend door het mooie merk Iglo & Indi. Wij kregen voor Bobbi te gekke outfits uit hun collectie opgestuurd! Super lief en heel erg blij mee!

CITYMOMS MONTH April 9

Aan het eind van de maand gingen we een weekend naar Middelburg waar vrienden van ons zijn gaan wonen. Super leuk stadje en heel gezellig weekend gehad.
CITYMOMS MONTH April 10

Nu het officieel lente is kan ik niet wachten om weer in de zon te gaan zitten en lekker zonnebrand op te smeren! Nivea heeft hele fijne nieuwe olie met hoge bescherming! Jippie! Het goede nieuws is dat ik volgende maand met Bobbi naar het Martinhal resort in Portugal mag om dit mooie resort te testen voor CITYMOM. Daar kan ik deze creme dus goed gebruiken! Ik kan niet wachten!

Dagelijks post CITYMOM natuurlijk het laatste nieuws op de blog. Hierbij mijn top 5 blogpost van de afgelopen maand!

1. Drie hotspots: conceptstores voor kids

2. Fashion inspiration for MOMs! 3 Scrapbooks van Rachel

3. Alle tips voor als je met kinderen naar Kopenhagen gaat

4. Nieuwe beelden van de prachtige collectie van Ine de Haes

5. Blog van Mieke over de ‘moeder bladen’ van vroeger 

 

Meer CITYMOM? Volg Bettina dan op INSTAGRAM! 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.