BLOG MIEKE: MOMENTJE VOOR JEZELF…

Moment voor jezelf

Het wordt zo vaak besproken, hoe kunnen moeders een juiste balans houden in hun dag/week/maand? Voor mij is een moment voor mezelf heel belangrijk. Ik ben iemand die vol overgave overal ingaat, maar daardoor soms ook even helemaal leeg kan zijn. Dan heb ik echt behoefte aan een momentje voor mezelf. Maar Amy snapt daar natuurlijk niet veel van als ik even niets wil…

Er wordt vaak gezegd dat je elke dag 10 minuten even stil zou moeten zitten of even niets zou moeten doen. Klinkt makkelijk, maar zo vaak denk ik er helemaal niet aan! Sinds kort gebruik ik de app Headspace. Het is een app die je elke dag begeleidt om 10 minuten even stil te zitten. Mediteren op een niet zweverige manier. Ik vind hem heel fijn en merk dat ik heel moeilijk stil kan zitten, maar elke dag een beetje beter. Sommige dagen zit ik volop plannen te maken tijdens deze 10 minuten, maar op andere dagen lukt het me echt om even nergens aan te denken. Mocht je dit nou heel fijn vinden en wat verder willen met meditatie, dan is de 21-day meditation experience van Oprah een aanrader!

Een momentje voor jezelf zou dat het antwoord zijn op de juiste balans?

 

Blog by Mieke Schuurman

Mieke is moeder van Amy (geboren februari 2014) en al 13 jaar samen met haar lief. Woont sinds haar studie in Rotterdam en had nooit gedacht dat zij daar zou blijven hangen. Nu met het dertigersdilemma onder de arm de wereld aan het ontdekken! Net begonnen als sporttrainer bij Mom in Balance en begonnen met de opleiding voor kinderyoga. Altijd bezig met interieur, mode, muziek en reizen en deelt graag haar nieuwe ontdekkingen en verhalen met ons op CITYMOM.

 

Volgende artikel

PepperMango - Amsterdam

Vorige artikel

MINIBOETIEK IS OPEN!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.