10 X BESTE KRAAMCADEAUTJES VOOR JONGENS EN MEISJES

Als NEW MOM krijg je heel veel kraamcadeautjes. Maar waar heb je nou echt iets aan? Deze tien onderstaande wil je allemaal wel hebben! Daarnaast zijn ze leuk voor zowel jongens als voor meisjes.

1. GEPERSONALISEERD KRAAMCADEAU

Hele leuke kraamcadeaus die je kan personaliseren vind je bij Wanapix. Je maakt een kraamcadeau wel extra persoonlijk door de naam van de baby erop te zetten. Deze meeste van dit soort cadeaus vind ik standaard maar bij Wanapix heb je echt originele gepersonaliseerde cadeaus zoals deze mooie handdoek! 

Ze hebben meer originele cadeaus voor elke gelegenheid. Alles wat je je  maar kunt bedenken kunt je bij hun personaliseren. Check zelf maar! 

2. BABYBOOK DESIGN LETTERS

Dit boek van Design Letters is om alle herinneringen van het eerste jaar in op te schrijven. Leuk voor moms en voor de baby als ze later groot zijn.

2 - 10 X BESTE KRAAMCADEAUTJES BABYBOOK DESIGNLETTESR :: CITYMOM.nl

3. SOPHIE DE GIRAF GEBOORTEMAND

De producten van Sophie de Giraf zijn echte baby musthaves. En hoe leuk is het om een speciaal kraampakket te geven met alle producten! Verkrijgbaar via Benjamin Bengel, waar ze nog meer leuke kraamcadeautjes hebben!

4. WEE GALLERY KAARTEN

Vooral de eerste maanden kunnen baby’s nog niet zoveel. Maar ze vinden het wel te gek om naar deze kaarten te kijken. Dat kan dus met deze zwart-witte wee kaarten.

5. PALAIS DE L’EAU BABYTOWEL

De Baby Towel van Palais de l’eau is een super fijn cadeau om te geven! Deze doek is groot genoeg om je baby direct warm en droog tegen je aan te kunnen houden na het badderen. Van 38 graden water naar een fijne omhelzing. Hij is ook nog eens duurzaam in gebruik want de Towel is groot genoeg om je kindje van 2 er nog gemakkelijk in te wikkelen. Zo gaat hij jaren mee. 

Alles wordt van 100% biologisch katoen met het GOTS keurmerk gemaakt in een Portugese fabriek die op zonne-energie draait. Ook kent de fabriek een water filtering systeem om zo min mogelijk water te verliezen in het gehele productieprocess. De Baby Towel is niet alleen mooi en zacht, maar ook praktisch en een beleving voor ouders en baby. 

LEES OOK: NIEUW NEDERLANDSE MERK! PALAIS DE L’EAU

6. NACHTLAMPJE

Handig om te hebben tijdens nachtvoedingen en later om op de kamer te hebben als kinderen het eng vinden in het donker. Slapen onder de sterren kan door deze sterrenprojector van Pabobo gewoon!

Hij zorgt voor een magisch uitzicht en speelt zelfs zachte slaapmuziek af. Hij is draadloos, waardoor je hem neerzet waar jij wilt. Hij kan dus ook mee als je kindje uit logeren gaat.

 

Bibs Kids

7. BIBS KIDS

Van een slab, deken, bed laken of verschoonhoes kan je nooit genoeg hebben. Dat is dus altijd een goed cadeau. Bibs Kids is een nieuw merk. Alles wordt met de hand gemaakt in Amsterdam. Duurzaam dus! Alles wordt gemaakt van mooie, zachte stofjes. Kijk maar even in hun webshop wat ze allemaal hebben!

 

8. SWADDLES

Van mousseline doeken kan je er nooit, maar dan ook nooit genoeg van hebben. Dus dit geven is altijd goed. Deze set van Liewood bestaat uit  2 swaddles met een rabbit op een mustard achtergrond. Aan de oortjes kan de baby lekker friemelen!

9. MUZIEK MOBIEL

Een muziekmobiel is zo fijn om te hebben op de babykamer. Deze mooie koala van Eef Lilemor is toch te zoet!

10. BIJDRAGE AAN DE BABYPROJECT

Stel… je vraagt je familie, vrienden en collega’s om een bijdrage voor The Hunger Project in plaats van kraamcadeaus. Zo maakt jouw kleine een verschil voor baby’s én hun ouders aan de andere kant van de wereld.

In Nederland kunnen de meeste zwangere vrouwen met een gerust hart bevallen. We krijgen echo’s, worden goed in de gaten gehouden door verloskundigen en hebben toegang tot schoon water en opgemaakte ziekenhuisbedden. Maar dat is niet overal zo.

In landen als Senegal, Ghana of Oeganda moeten zwangere vrouwen vaak lang lopen voordat ze bij een dokter zijn en weten ze niet altijd hoe het met hun gezondheid en die van hun kindje gaat.

Of ze krijgen tijdens hun zwangerschap te weinig en te eenzijdig eten binnen, waardoor ze bevallen van een ondervoede baby. Via The Baby Project steun jij deze ouders voor, tijdens en na de geboorte. Een prachtig, grenzeloos én duurzaam kraamcadeau!

Kijk voor alle informatie, meedoen of investeren op: www.thebabyproject.nl

 

LEES OOK: 

 

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.