TO GO TIP: FROZEN CELEBRATION IN DISNEYLAND PARIJS

Heb jij een kleine (of grote) FROZEN FAN thuis? T/m 3 mei staat heel DISNEYLAND PARIJS in het teken van de avonturen van Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven onder de naam FROZEN CELEBRATION.

Een goede reden om naar Parijs af te reizen! Wij waren er deze maand een weekend en het was weer een heel groot feest! 

Frozen is de populairste Disneyfilm sinds de release in 2013 en ook Frozen 2 is weer een regelrechte hit. Daarom kunnen fans van alle leeftijden nu deelnemen aan een gloednieuwe ervaring met hun favoriete Frozen Figuren tijdens Frozen Celebration. 

Wat kan je verwachten van Frozen Celebration in Disneyland Parijs? 

1. Oog in oog met favoriete Frozen personages tijdens speciale Parade 

Anna en Elsa zijn tijdens de parade te zien in hun nieuwe Frozen 2-kostuums. Speciaal voor deze gelegenheid is een heel nieuwe paradewagen ontworpen. Olaf is samen met Anna te zien in een glazen boot en Sven staat aan de achterkant van de paradewagen. Ze worden omringd door sierlijke dansers en begeleid door de nieuwe muziek uit de film. De gloednieuwe paradewagen van Frozen 2 is 6 meter hoog en een van de grootste paradewagens van Disneyland Paris. 

2. Frozen: A Musical Invitation

In het Walt Disney Studios Park is een geheel nieuwe show in première gegaan die in het teken staat van de eerste Frozen film. Tijdens Frozen: A Musical Invitation krijg je gezelschap van alle favoriete personages midden in de iconische decors van de film. 

Frozen: A Musical Invitation is meerdere keren per dag te zien in Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park.Er is geen betere manier om alle Frozen figuren van dichtbij te zien! 

3. Frozen Figuren ontmoeten 

Gasten kunnen ook Olaf ontmoeten in het Walt Disney Studios Park. Naast de nieuwe show biedt Animation Celebration fans de kans om oog in oog te staan met de guitige sneeuwpop uit het betoverende bos. Bobbi kon niet stoppen te knuffelen met Olaf!

4. Disney Stars on Parade

De beroemde Disney Stars On Parade eindigt elke dag met een hoogtepunt en een frisse wind. Als Elsa voorbij komt gebruikt ze haar magie om het te laten sneeuwen, terwijl haar zus Elsa en Olaf de schattige sneeuwpop toekijken.

5. Disney Illuminations avondshow 

Elke dag in Disneyland Paris eindigt met de Disney Illuminations avondshow, die plaatsvindt wanneer het Disneyland Park sluit. Het Kasteel van Doornroosje vormt het decor voor een adembenemende show met videomapping, waar onvergetelijke scenes uit de bekendste Disney-films worden geprojecteerd.

Ook Frozen neemt een bijzondere plaats in met maar liefst twee unieke momenten, waaronder de beroemde scene waarin Elsa Let It Go zingt. Wij vonden dit alle vier echt zo’n geweldige ervaring die we niet snel zullen vergeten

6. Mickey and the Magician

Ook in de voorstelling Mickey and the Magician speelt Frozen een rol. Het publiek ziet hoe Mickey in de leer gaat bij beroemde Disney-tovenaren en is met stomheid geslagen door de adembenemende special effects. Mickey en de Frozen Figuren, Aladdin, Doornroosje, Belle en het Beest en vele anderen voeren hun fans mee in een wervelende reis door de magische wereld van illusie. Te zien in het Walt Disney Studios Park tot 6 september 2020. 

7. Frozen collectie 

Disneyland Paris heeft de Disneyland Paris Collection gelanceerd, een eigen lifestyle- en modemerk rond een aantal iconische Disney Figuren. Na Tinker Bell en Minnie Mouse vormt Elsa, de sneeuwkoningin uit Frozen, de inspiratiebron van de nieuwste collectie. Deze is verkrijgbaar onder meer in de winkel Disney Fashion in Disney Village.

Exclusieve afbeeldingen van Elsa sieren capes, handschoenen, truien, T-shirts, crop tops, rokken… maar ook een serie accessoires waarmee de fans van Frozen hun magische avonturen stijlvol kunnen koesteren.

8. Frozen gaat hand in hand met Entertainment

Ook in de restaurants komt Frozen tot leven met een gevarieerd aanbod. Gasten kunnen dit jaar genieten van een heel nieuw, ludiek en heerlijk assortiment. Verwacht de mooiste en lekkerste Frozen lekkernijen! 

Oh wat hebben we alle vier weer extreem genoten van een MAGISCH FROZEN weekend! Het is zo gezellig om een weekend met z’n vieren hier heen te gaan en je helemaal te laten onderdompelen in Disney. De kinderen genieten iedere seconde en ook wijzelf vonden het weer het einde. Alles is zo goed en mooi gedaan. We kunnen niet wachten terug te keren naar deze te gekke plek!

Kijk voor meer informatie over Disneyland op: www.disneylandparis.com

BLOG BY BETTINA NESEKER

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.