TIP HERFSTVAKANTIE; MOEDER & DOCHTER RETREAT OP IBIZA

MYDAUGHTERANDME

FOR A CHILD LOVE IS SPELLED: T-I-M-E

Hoe heerlijk om je dochter even ALLE aandacht te geven tijdens een moeder-dochter retraite op Ibiza. Twee keer per jaar, in de mei en herfstvakantie, hosten Liza Bot & Renu Kashyap een week dat helemaal in het teken staat van moeders en dochters ( 6-12 jaar). Een retreat voor moeders en dochters op het magische eiland Ibiza.

Zeven dagen om dichter bij jezelf, je dochter en de natuur te komen Om te verbinden en stil te staan bij de bijzondere band die jullie hebben.

Deze week staat verbinding voorop. Samen met een groep van gelijkgestemden bieden zij yoga, massages, workshops, bijzondere moeder en dochter ceremonies, hiken, muziek maken en nog veel meer. Alles staat in het teken om de band tussen moeder en dochter te verstevigen en om quality time te bieden voor moeders en de kinderen zelf. Het met zorg geselecteerde programma is een perfecte blend van connectie, zelf ontwikkeling, fun, gezond eten en samen buiten zijn.

Het retreat vindt plaats in een oase van rust, weg van de drukte in een luxe en comfortabele omgeving. Om onder een strakblauwe hemel helemaal tot jezelf te komen en samen te zijn met je dochter. Ik ga er samen met Bobbi heen aankomende herfstvakantie. Er zijn dan nog enkele plekken vrij dus mocht je dit aanspreken check dan; www.mydaughterandme.world  

Voor aanmeldingen of vragen: Info@mydaughterandme.world

MY DAUGHTER AND ME Ibiza

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.