MY DAUGHTER AND ME RETREAT IBIZA; SUPER BIJZONDERE ERVARING

Vorig jaar ging ik voor het eerst een week met mijn dochter Bobbi naar een retraite op Ibiza. Dat beviel zo goed dat ik afgelopen oktober weer ben gegaan. Deze keer naar de My Daughter and me Retreat, ook op Ibiza. Heb je een dochter en wil je ook een keer samen weg; lees dan verder! 

Want wat was het een bijzondere week! We zijn al even terug maar ik denk nog steeds met zo veel plezier terug aan deze week samen. Nog steeds merk ik wat een week samen met mijn dochter doet, ik voel dat onze band sterker is geworden en we echt weer connected zijn. Iets waar ik nog dagelijks profijt van heb.

Quality Time

Een ander doel is quality time bieden voor jou als moeder zelf, weer even re-connecten met jezelf. Ook dat is deze week gelukt. Ik was even weg van werk en drukte. Door de zon op mijn huid, een strakblauwe hemel, liggend op een fijn bedje, in een heerlijk huis en af en toe een duik in het zwembad; kwam ik weer helemaal bij en kreeg ik weer rust in mijn hoofd.

Oprichters van de My Daughter and me Retreat zijn Renu & Liza. Renu & Liza vullen elkaar perfect aan! Liza ken ik van een vorige retreate waar ik was. Zij stelde daar het kinderprogramma samen en werkte als kinderyoga docent. Liza was daar zo leuk met alle kinderen! Ze heeft een hele fijne positieve persoonlijkheid & vrije geest. Ik vind het daarom te gek dat zij haar eigen retreat heeft opgezet, want dit past perfect bij haar!

my daughter and me Retreat Ibiza | CITYMOM

My Daughter and Me Retreat Ibiza

Liza; “Leven vanuit je hart is iets wat ik in de begeleiding van kinderen heel belangrijk vindt. Kinderen doen dit al van nature: leven in het hier en nu. Wij volwassenen kunnen daar veel van leren”.

Renu is samen met haar man en dochter Skye Avelon (8 jaar) zes jaar geleden naar Ibiza gekomen. Het leven op Ibiza heeft haar geleerd te leven in de natuur, waar je meer tijd hebt voor jezelf en voor elkaar. Hun huis; Casa Amores is de perfecte locatie voor deze retreate; licht, stijlvol, positief en kindvriendelijk!

Renu vindt het belangrijk om alles wat zij doet te doen met liefde en aandacht. Dit zie je ook echt terug tijdens de retraite zelf; hoe het ontbijt is gepresenteerd, de cadeautjes zijn ingepakt, de kamer zijn ingericht, de activiteiten zijn bedacht. Alles was met zoveel aandacht en liefde geregeld. Ook hoe zij haar dochter opvoed; bewust, levenslustig en vrij, is daarbij heel inspirerend!

Renu; “Mijn leven zou ik graag willen overbrengen op moeders die opgeslokt worden door het drukke stadsleven. Ik zie aan mijn dochter hoe waardevol onze tijd samen is, die is eigenlijk priceless”.

Onvergetelijke en liefdevolle herinneringen creëren

We hebben deze week samen onvergetelijke en liefdevolle herinneringen gecreëerd. De ochtend begon voor de moeders met yoga op het dak van het huis in de zon, gevolgd door een heerijk ontbijt.
Alle dochters kregen in de grote tipi tent die op het terrein stond kinderyoga, gevold door een leuke workshop zoals een kristallenworkshop. Of ze gingen lekker dromenvangers & bloemen slingers maken, knutselen of tekenen.

My Daughter and Me Retreat Ibiza

Daarna ging we meestal even lekker zwemmen en chillen, gevolgd door een lunch. Een week niet zelf koken is trouwens ook echt zo’n luxe, heerlijk! In de middag was er iedere dag iets leuks georganiseerd. Van een hike naar een bijzonder strandje, een fotoshoot met uitzicht op Es Vedra, picknicken en broodjes bakken in het bos, tot s’avonds een bioscoop in de buitenlucht! Alle activiteiten waren leuk en speciaal. Ook de music session met Lex Empress was een ervaring die ik nooit zal vergeten. Zij zong een lied vanuit haar intuitue, speciaal voor mij en Bobbi. Moeilijk uit te leggen, maar mocht je naar deze retraite gaan hoop ik dat dit onderdeel weer op het programma staat. Oh en de bonte avond, was ook zeker een hele goede afsluiter!

 

Naast alle activiteiten is voeding ook een belangrijk onderdeel van deze retreate. Iedere dag werden met veel liefde heerlijke vegetarische maaltijden bereid, zo puur mogelijk. Zoals heerlijke smoothies, homemade granola, zelf gebakken bananenbrood, gezonde salades met lekker veel groenten, vers gemaakte soepen en overheerlijke healthy desserts. Een verse cappuccino in de ochtend en organic wijntjes in de avond ontbraken ook niet!

De combinatie van tijd voor jezelf, tijd met je kind, een magisch eiland, heerlijk weer, een bijzonder huis, de kleine details, lieve cadeautjes, heerlijk gezond eten, yoga, je kind plezier zien maken met de andere meisjes, leuke activiteiten en gezellige moeders was echt goud. Het was zo’n fijne week!!!

Wanneer zijn de volgende retraites?

12 – 19 oktober 2019: nog 2 plekken vrij! 
19 – 26 oktober 2019 : VOL 

Oktober is een prachtige maand op dit bijzondere eiland. Je kan nog heerlijk zwemmen in de lichtblauwe zee. Het licht, de afwezigheid van grote toeristenmassa’s, en de natuur geven je precies die rust waardoor je even helemaal terugkomt bij jezelf.

Ik vond deze retraite echt het mooiste cadeautje wat ik mijzelf en mijn dochter heb kunnen geven. Het heeft mij echt weer beseft dat spullen zo onbelangrijk zijn en herinneringen maken en tijd samen zo veel belangrijker!

En echt een aanrader voor iedereen met een dochter tussen de 6 en 12 jaar!
Voor meer informatie kan je Renu & Liza mailen; info@mydaughterandme.world

www.mydaughterandme.world

LEES OOK: VAKANTIE IBIZA MET KINDEREN; ALLE TIPS

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

4 Reacties

 1. Loes Ruesink

  Hoi,

  Hoe duur is het als ik in oktober van dit jaar met mijn dochter van 12 deelneem aan het moeder van dochter retreat?

  Mijn dochter zit dan in de brugklas. Zijn er doorgaans ook meiden van die leeftijf?

  Zij heeft vakantie van 21 oktober tot en met 25 oktober.

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Loes, het beste kan je Renu of Liza even mailen info@mydaughterandme.world er zijn namelijk verschillende kamers in verschillende prijsklasse, dus er is niet 1 prijs. Toen ik er was, was het oudste kindje 11 dus met je dochter van 12 kan ook zeker! Maar ik zou hun dus even mailen, zij kunnen je alles vertellen. Ik kan je het vooral aanraden! Ik vond het echt een heerlijke en vooral bijzondere week met mijn dochter. Lfs. Bettina

   Antwoord
 2. Christi

  Hallo,

  Is er nog plaats van 27 april tot 4 mei en zoja wat zijn de kosten als ik met mijn dochter van 6 jaar kom?.

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Christi, het beste kan je Renu of Liza even mailen info@mydaughterandme.world er zijn namelijk verschillende kamers in verschillende prijsklasse, dus er is niet 1 prijs. zij kunnen je ook vertellen of er nog plek is. Ik kan je het vooral aanraden te gaan! Lfs. Bettina

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.