12X BUDGET BUY BUITENSPEELGOED

12X BUDGET BUY BUITEN SPEELGOED X CITYMOM.nlLittle Tikes Buitenspeelgoed | CITYMOM.nl

Omdat ik buiten spelen belangrijk vind; omdat ik een keer iets anders wil zien dan een simpele schommel, het standaard emmer & schepje en de simpele voetbal en omdat ik vind dat er voor weinig geld mooi en leuk buitenspeelgoed te koop is! Daarom mijn 12 favoriete budget buitenspeelgoed items op een rij; 

1. Esschert schommel

Het design van deze te gekke schommel zegt al genoeg! Dit was aankoop 1 toen mijn peuter net geboren was. Iets enthousiast misschien, maar hij is na 3 jaar eindelijk groot genoeg om erop te zitten, jippie!

2. Pl-ug tent kit

Wat handig is deze set met accessoires om een mooie tent te creëren. Hierbij heb je zelfs geen handige man/papa nodig. Er zijn verschillende versies te koop. De één nog uitgebreider dan de andere.

3. Moluk Bilibo

Dit is van dat speelgoed waar alleen kinderen iets mee kunnen. Geef ze aan je kids en zij bepalen wat het is en wat ze ermee kunnen doen. De éne keer kan je ermee bouwen en de andere keer is het een bootje. Hoe moeilijk moet het zijn..?

4. Djeco vlieger

Deze vlieger kost maar €7.95 en heeft een leuke vintage look!

5. Crocodile Creek

Dit Amerikaanse merk maakt allerlei speelgoed, waaronder deze bal met de retro brandweerauto.

6. Vilac kinder tuinier set

Deze set van het Franse merk Vilac maakt tuinieren ook leuk voor kids.

7. Flamingo zwemband

De leuke webshop Mevrouw Aardbei verkoopt de bekende Flamingo zwemband met een kinderzitje erin! Over Musthave gesproken!

8. Queet

Weer een erg leuk merk dat buitenspeelgoed verkoopt. Onder andere te koop bij Kleine Zebra

9. XXL buiten bellenblaas

Haal de sfeer van een festival naar je eigen tuin met deze XXL buiten bellenblaas. Niet alleen leuk voor de kids..

10. Zandvorm Taj Mahal

Hoe te gek is dit? Kan je peuter plots de Taj Mahal van zand maken. Dat is weer eens iets anders dan een standaard zandkasteel. Onder andere te koop op de website van 3vosjes voor maar €3.19. Wil je de helemaal all-out gaan, maak dan je set compleet met onder andere de Toren van Pisa, de Eiffeltoren en de Chinese Muur.

11. Piraten zand- en watertafel – Little Tikes

Dit merk ontwikkelt speelgoed waarbij plezier maken voorop staat en stimuleert daarbij fysieke en sociale interactie. Het buitenspeelgoed bevordert de lichamelijke motoriek van jonge kinderen en leert ze spelenderwijs met elkaar om te gaan. ‘Gewoon’ buitenspelen maakt kinderen sociaal sterker. Deze eenvoudig in elkaar te zetten watertafel bevat verschillende speelelementen zoals als een ophaalanker, kraaiennest en waterkanon.

12. Het slecht weer boek

Is het slecht weer en denk ik jij (en je kids..) dat je echt niet buiten kunt spelen, dan is er nog altijd het  ‘Slecht weer boek’ vol met opwindende, grappige en creatieve ideeën!

LEES OOK: 6X DUURZAAM BUITENSPEELGOED VOOR KINDEREN

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (2014) en tweeling Kodi & Nola (2017). Ik maakte een vreugdedans toen ik te horen kreeg dat ik mocht starten als blogger bij CITYMOM! Ik ben altijd een vlotte schrijver geweest, maar heb er te weinig leuks mee gedaan. Het is voor mij een uitdaging om onze kids centraal te stellen, zonder voorbij te gaan aan waar ik zelf van geniet. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.