NIEUW NEDERLANDSE MERK! PALAIS DE L’EAU

Palais de l'eau_cerise_baby towel Palais de l'eau VOOR Palais de l'eau sfeer baby towel white Palais de l'eau handleiding baby towel Palais de l'eau baby towel_white Palais de l'eau baby towel_petrol GIFJE Palais de L’eau

De schuimvlokken vliegen je om de oren en je bevindt je in één groot waterballet. Voor je baby is het feest en dus voor jou ook. Kind blij, ouder blij. Maar het moment dat je je kleine uit het bad moet halen blijft toch altijd lastig. Jij zit altijd onder en je kindje is alles behalve blij dat hij of zij uit het lekkere warme water moet, terug de kou in. Nu is er Palais de l’eau; met een zachte omslaghanddoek zorgt dit merk ervoor dat het moment dat je kind uit bad moet en terug je armen in gaat een ontspannen en fijne ervaring is voor jou en je baby.

Palais de l’eau is de gerealiseerde droom van Conchita van Doorn, Amsterdamse moeder van twee. Om haar baby al drogend warm en veilig bij zich te houden na het badderen, creëerde zij het eerste product van Palais de l’eau, de baby towel. Zelf blijf je droog tijdens de waterpret en hoef je niet na te denken over of je wel een handdoek binnen bereik hebt liggen. De baby towel is te gebruiken vanaf de geboorte tot je kind goed kan lopen en toe is aan de toddler cape van Palais de l’eau. Het product zit verpakt in een matchend rugzakje, en is als pakketje het perfecte cadeau aan kersverse ouders. De 100% biologisch katoenen omslaghanddoek is GOTS gecertificeerd en wordt geproduceerd in Portugal. Palais de l’eau wil dat alle kinderen opgroeien in een zo schoon en vriendelijk mogelijke wereld waardoor zij zich inzetten voor de leefomgeving van de volgende generaties. Het doel van Conchita is om met de collectie familiemomenten te verrijken. De producten kunnen zowel in huis als buitenshuis, bijvoorbeeld op het strand of bij de zwemles, gebruikt worden. Naast de baby towel lanceert ze in deze collectie ook een toddler cape en om ‘waist’ te voorkomen zijn er bijpassende washandjes gemaakt.

palaisdeleau.com

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.