NIJNTJE EERSTE LICHT

 

nijntje nijntje nijntje nijntje

Vanaf deze week verwelkomt Mr Maria een kleintje in de familie, ‘Nijntje Eerste Licht’. Daar waar de grote variant van de Nijntje lamp al sinds jaar en dag onze kinderen thuis een gevoel van geborgenheid en vriendschap geeft, is de nieuwe kleine variant handig om mee te nemen op vakantie of uit logeren. Zo voelen je kinderen zich ook op andere plekken direct thuis. Hoewel het lampje op het eerste gezicht sterke gelijkenis vertoont met de grotere Nijntje lampen in de collectie, heeft dit nieuwe design veel onderscheidende eigenschappen.

Zo is dit nieuwe vriendje heerlijk zacht en oplaadbaar voor wekenlang licht. Nijntje Eerste Licht is het eerste schijnende vriendje voor kleine kindjes. Als de kleintjes wakker worden is Nijntje het eerste wat ze zien. Nijntje Eerste Licht is 30 cm hoog en is lekker zacht, omdat ze van zacht siliconen gemaakt is. Daardoor past Nijntje ook makkelijk in de koffer als je uit logeren gaat. Het lampje is uitermate veilig in gebruik waardoor het met een gerust hart naast het kinderbedje gezet kan worden. Daarnaast kan je de lamp met een USB-poort opladen en werkt ze daarna wekenlang op batterij. Kortom een perfect nachtlampje om mee te nemen, zodat kinderen zich altijd en overal thuis voelen.

‘’Nijntje Eerste Licht is echt ontwikkeld voor de allerkleinste onder ons, we merken dat juist deze kleine kindjes als eerste Nijntje een knuffel willen geven zodra ze wakker zijn’’. Aldus Lennart Bosker en Jannes Hak van Mr Maria. ‘’Bovendien is Nijntje makkelijk mee te nemen in de koffer en zo voelt een kamer altijd vertrouwd aan, of je nou thuis bent of op reis’’.

LEES OOK: 5X DE MOOISTE DESIGN KINERLAMPEN 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.