DE THREEE; IMAGINATIEF EN CREATIEF SPEELGOED/MEUBILAIR!

forcurly forcurly forcurly forcurly forcurly forcurlyforcurly forcurly

Maak kennis met ForCurly, een innovatief, nieuw merk dat een zaadje plant voor de toekomst! Het Nederlandse designmerk werd opgericht door twee papa’s van jonge kinderen, Oncke en Ales, die leuke, leerrijke en duurzame speeltuigen voor kinderen wilden creëren. ForCurly staat voor imaginatief en creatief speelgoed en meubilair dat doorheen de jaren met het kind evolueert. Hun houten speelgoed en meubilair zal ongetwijfeld een geliefkoosd onderdeel van de groei van je kind worden; van pasgeborene tot jonge tiener.

Abril en Amir TREEE

De TREEE – met z’n 3 E’s – staat voor Enlightment (verlichting), Engagement (betrokkenheid) en Enchantment (betovering) en vormt een poort naar de verbeelding van het kind. Het is een plek voor verhalen en een natuurlijk anker in een snel veranderende wereld. Maar de TREEE is ook fun design: een tijdloos stuk dat door deze en toekomstige generaties geliefd zal zijn. De TREEE ontgrendelt de fantasie en creativiteit en groeit met het kind. Het biedt een schuilplaats, is een vriend en stimuleert inspiratie en nieuwsgierigheid. De collectie bevat twee verschillende TREEE’s: Amir en Abril. De TREEE’s zijn uiteenlopend in ontwerp en betrekken het kind een beetje anders. ‘Abril’ is opgebouwd uit een organische, feeërieke vorm terwijl ‘Amir’, schittert door eenvoudig maar opvallend geometrisch design.

Magisch en functioneel

Zowel Amir als Abril zijn creatieve hubs en game stations. Ze zijn een ware eyecatcher in de kamer maar ook een beginpunt voor de avonturen, queesten en sprookjes die je kind aanvat. De TREEE is de plaats waar kinderen hun meest waardevolle bezittingen verstoppen, maar vormt tevens een podium voor hun verbeelding. Het design is aanpasbaar: het groeit met je kind door de vier fasen van spelen: functioneel spel, constructief spel, symbolisch spel en spelletjes met regels. Dit veelzijdig stuk is praktisch en onderhoudend, mooi en functioneel en vooral ook een beetje magisch. De TREEE is creatief design met planken, viltzakjes, borden, kapstokken en magneten. Ook werden een nachtlicht, Bluetooth luidspreker en geheim compartiment ingebouwd. Technologie is geïntegreerd in de TREEE, maar op een onopvallende en eenvoudige manier. De TREEE werd gekozen als een symbool van leven, groei en familie. Sterke wortels zijn essentieel voor een gezonde, bloeiende boom, net als de familie belangrijk is voor de ontwikkeling van een gelukkig kind. Plant een zaad van een boom in je kind en zie hoe het groeit. Help hen bloeien tot hun volle potentieel.

Steun de TREEE

Toon je liefde door de TREEE op crowdfunding platform Kickstarter te ondersteunen. Op dit moment bereiden we ons voor om de TREEE in de herfst van 2017 te lanceren. Onderschrijf onze campagne en draag je steentje bij om dit magische ontwerp te realiseren. Meer informatie op www.for-curly.com.

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.