PILATES DELIVERD – AMSTERDAM

PILATES DELIVERD - AMSTERDAM

Als MOM heb je het al druk genoeg. Tijd om naar de sportschool te gaan schiet er best vaak bij in en s’avonds heb ik er persoonlijk geef fut meer voor. Ben je zwanger dan heb je misschien al helemaal geen zin meer om de deur uit te gaan. En net bevallen? Dan kan je wellicht niet eens weg. Daarom vind ik Pilates Deliverd DE oplossing voor alle MOMS (to be). Katie is een ervaren pilates lerares en komt naar jouw eigen huis. Een uur privé les, helemaal afgestemd op jouw wensen. Hoe ideaal klinkt dat?

Waarom is pilates goed?

Persoonlijk heb ik een half jaar geleden pas pilates ontdekt maar wist je dat echt alle Victoria Secert Modellen aan pilates doen?! Omdat je elke spier in je hele lichaam traint is pilates dus perfect! Je hoeft geen aparte work-outs erbij meer bij te doen, je traint alles al! Als je regelmatig pilates doet zul je ook zeker afvallen. Je verbrand calorieën want je traint al je spieren. Je maakt met pilates rustige bewegingen, daarom is dit ook goed tegen stress en dus goed voor busy moms. Je wordt hier heel rustig van want je denkt tijdens de les nergens anders aan denken dan aan de oefeningen die je doet.

Pilates & zwanger / net bevallen

Pilates is ideaal voor vrouwen ter voorbereiding op een zwangerschap en voor nazorg (vanaf circa 6 weken) na de bevalling. Er zijn zoveel oefeningen waardoor er altijd een aantal oefeningen tussen zitten die jij als preggy ook kunt doen. Ook omdat de pilatesmethode zo’n effect heeft op de bewustwording en kracht van de stabiliserende spieren rond het bekkengebied is het fijn als je net bevallen bent.

Pilates Deliverd

Dus hoe ideaal is het dat Katie van Pilates Delivered naar je eigen huis komt! Een uurtje pilates terwijl je kind ligt te slapen en jij de deur niet uit hoeft! Katie neemt een mat mee en pilates apparaten zoals de TheraBands, Pilates Ball and Magic Circles. Je kan de tijd en dag kiezen die jou het beste uitkomt, waardoor je ook niet vast zit aan die klasjes tijden (waarop ik dan nooit kan…). Daarnaast vind ik een les die helemaal persoonlijk op jou is afgestemd ook heel fijn. En even ‘niet mee doen’ zoals in een klasje is ook geen optie! Een total body workout, en daarna stap je gewoon in je eigen douche onder de douche. What’s not to like!

pilatesdelivered.co

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.